KRAGNE U BOJAMA ZASTAVE SRBIJE! Ovako izgleda najnovija garnitura dresova KK Crvena zvezda za sezonu 2024/2025

Novosti online

02. 09. 2024. u 13:16

Košarkaški klub Crvena zvezda, kao što je i bilo najavljeno, danas je predstavio dresove za predstojeću sezonu u kojoj će ponovo nastupati u Evroligi, ali i u ABA ligi i u domaćem prvenstvu zajedno sa tradicionalnim Kupom Radivoja Koraća.

КРАГНЕ У БОЈАМА ЗАСТАВЕ СРБИЈЕ! Овако изгледа најновија гарнитура дресова KK Црвена звезда за сезону 2024/2025

FOTO: Tanjug/ Marko Đorđević (STF)

Crveno-beli su se odlučili na vrlo nesvakidašnje predstavljanje dresa u kojem su učestvovali i sami košarkaši - Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Jago dos Santos, kao i Kodi Miler Mekintajer zajedno sa drugim članovima i volonterima u klubu.

Kako se navodi na društvenim mrežama Crvene zvezde, ova godina ima mnogo simbolike, jer je baš pre 80 godina sa Kalemegdana čitava priča i krenula. Ove sezone biće obeleženo osam decenija postojanja Zvezde.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zvezda je spremila poseban dres koji ima mnogo simbolike. Dominiraju crvena i bela boja, a posebno se ističu kragne koje su u bojama zastave Srbije, a koje će sigurno oduševiti navijače.

Brojevi će biti u plavo-beloj boji, a u levom ćošku se nalazi grb Košarkaškog kluba, kao što je to bio slučaj i prethodne sezone.

BONUS VIDEO: VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U NEVERICI: Poginuo Arsenije Zamjatkin