UJEO "GROBARE" ZA SRCE! Evo šta je upravo uradio Andrea Trinkijeri

Novosti online

03. 09. 2024. u 21:00

Italijanski stručnjak Andrea Trinkijeri gostovao je podkastu "6,75 range", i tom prilikom je komentarisao sastave Crvene zvezde i Partizana pred ovogodišnji nastup u Evroligi, a ono što je rekao sigurno se neće svideti "grobarima".

УЈЕО ГРОБАРЕ ЗА СРЦЕ! Ево шта је управо урадио Андреа Тринкијери

Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Trnikijeri, iako je vodio Partizan dve godine, ne vidi svoju bivšu ekipu kao jednog od favorita pred početak Evrolige, već prednost daje Zvezdi.

 - Zvezda je napravila iskusnu i vrlo solidnu ekipu, ali baš! Zvezda je sada lagano u prvih 7-8(među prvih osam ekipa na tabeli prim. aut.) na papiru. Partizan je doveo fantastične igrače, baš interesantne igrače, ali nemaju iskustvo za Beograd, Evroligu i ABA ligu, ali ako je to remontiranje - lepo izgleda, baš lepo izgleda. Ne bih nikad zaboravio kakvo breme ima Željko i neće biti lako za bilo koga da dobije Partizan - rekao je Trinkijeri.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Trnikijeri je sedeo na klupi crno-belih od 2018. do 2020. godine i proglašenja pandemije Korona virusa, kada je napustio klub i potpisao za Bajern iz Minhena. Kada je prekinuta ABA liga i Evrokup, Partizan je bio među najboljim ekipa u oba takmičenja.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena "leti" iz tenisa zbog dopinga?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

04. 09. 2024. u 16:30

Komentari (0)

GLADNI I ŽEDNI PREVOZILI PET TONA KOKAINA: Detalji optužnice u Beogradu protiv 20 pripadnika Balkanskog kartela