PA OVO JE HIT! Baskonija nagrađuje navijače Partizana besplatnim letom i kartama za utakmicu u Vitoriji

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 09. 2024. u 15:21

KOŠARKAŠKI klub Baskonija pokrenuo je do sada neviđenu akciju za navijače Partizana, koji mogu da osvoje putovanje na utakmicu prvog kola Evrolige gde će se pomenuti timovi sastati u "Buesa areni" (3. oktobra)

ПА ОВО ЈЕ ХИТ! Басконија награђује навијаче Партизана бесплатним летом и картама за утакмицу у Виторији

Foto: Evroliga

Španski klub napravio je presedan i pozvao verne navijače Partizana da komentarom na određenu objavu na društvenim mrežama dođu u priliku da osvoje nagradno putovanje na utakmicu. 

Pobednici će dobiti sveobuhvatan paket koji uključuje plaćene troškove putovanja do Vitorije i karte za utakmicu. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Pažnja, navijači Partizana! Spremite se za nezaboravno iskustvo u Evroligi! Dodeljujemo dvojici srećnika sveobuhvatno putovanje na gostovanje 3. oktobra, kada će se naš tim suočiti sa Partizanom u "Buesa areni". Ne propustite priliku da podržite svoj klub u jednoj od najuzbudljivijih arena Evrope! Da li ste spremni da se pridružite, piše u objavi kluba koju prate upečatljivi detalji sa prethodnih mečeva Baskonije.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena "leti" iz tenisa zbog dopinga?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

04. 09. 2024. u 16:30

Komentari (0)

KO JE BIO SUPRUG RADE ĐURIČIN? O njemu je pričao ceo svet, a nedavno napravio film tajnom naučnom projektu koji je vodio