TOTALNO DRUGAČIJI OD DRUGIH! Niški Ratnici na fenomenalan način predstavili prvi tim

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 09. 2024. u 15:47

KOŠARKAŠKI klub Ratnici iz Niša drugu godinu zaredom predstavio je seniorski tim za novu sezonu na izletištu kraj Niša - Kamenički vis. U odličnoj organizaciji organizovano je dvodnevno druženje prvotimaca sa svim selekcijama unutar organizacije.

ТОТАЛНО ДРУГАЧИЈИ ОД ДРУГИХ! Нишки Ратници на феноменалан начин представили први тим

FOTO: KK Ratnici Niš

Ratnici će u narednoj sezoni nastupati u prvoj muškoj regionalnoj ligi, a mališanima su priredili nezaboravnu atmosferu koja na najbolji način oslikava atmosferu unutar kluba koji je druženje i u edukativne svrhe. Sve generacije prisustvovale su predavanju o pravilima košarke, a kroz njih su ih vodile najbolje niške sudije. 

Manifestacija je trajala dva dana, u njoj je učestvovalo 200 mališana, dok škola košarke Ratnika u svojim redovima ima čak 400 mališana. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prošle sezone su ovakva druženja doprinela da utakmice seniora Ratnika budu izuzetno posećene, a pretpostavka je da će i ove godine da bude isto, pogotovo što je seniorska ekipa veoma ambiciozna.

FOTO: KK Ratnici Niš

Ambiciozno u novu seniorsku sezonu 

Seniori, koje sa klupe predvodi mladi niški trener Saša Damnjanović, žele plasman u Drugu mušku ligu Srbije. U svojoj kratkoj istoriji postojanja Ratnici su do sada svake sezone ostvarili zacrtano.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Što se seniorskog tima tiče, pred Ratnicima je niz pripremnih utakmica za novu sezonu, a i što se pripremnog perioda tiče, otišli su korak više u odnosu na gradsku konkurenciju. Pre organizacije na Kameničkom visu Ratnici su proveli nedelju dana na pripremama u Bugarskoj gde su i odigrali jednu pripremnu utakmicu protiv kluba iz Engleske.

Poslednjeg dana prelaznog roka Ratnici su potpisali Stefana Stanisavljevića, košarkaša koji je prethodnu sezonu proveo u Konstantinu, iskusni bek sa iskustvom igranja u višim rangovima takmičenja. Pored Stanisavljevića klubu su se priključili još i Marko Vučić i Stevan Ivetić i tim potpisima su Ratnici završili ovaj, na papiru izuzetno uspešan prelazni rok. Podsećamo, u klub su prethodno već došli mladi igrači Andrija Mitrović, Luka Trandafilović i Nikola Petrović.

BONUS VIDEO: Doček Alekse Avramovića, Marka Marinovića i Feđe Sretenovića na trgu u Čačku

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena "leti" iz tenisa zbog dopinga?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

04. 09. 2024. u 16:30

Komentari (0)

ZA MENE JE ĐOKOVIĆ RIVAL: Tenisko čudo iz Srbije šokiralo javnost