"DOŠAO SAM DA ISPRAVIM STVARI IZ PROŠLOSTI" Miler-Mekentajer će ovom izjavom razbesneti "grobare"

Novosti online

04. 09. 2024. u 21:44

KOŠARKAŠ Crvene zvezde Kodi Miler Mekentajer razgovarao je sa medijima, otkrivši da je pojačao Zvezdu kako bi stavio zaključak na svoj boravak u Partizanu.

ДОШАО САМ ДА ИСПРАВИМ СТВАРИ ИЗ ПРОШЛОСТИ Милер-Мекентајер ће овом изјавом разбеснети гробаре

Foto: FIBA

Miler Mekintajer je 2020. godine pojačao Partizan, ali je proveo svega nekoliko meseci u klubu. 

- Sada u crveno-belom dresu ciljevi su jasni. Došao sam da ispravim neke stvari iz prošlosti, rekao je Miler novinarima u hali "Aleksandar Nikolić".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Upitan je o svojim objavama na društvenim mrežama u kojima je isticao da je dugo čekao ovu šansu. 

- Ja sam takva osoba, ako nešto nisam uspeo u životu u prošlosti, doći ću da ispravim. Šta god to bilo, da li je košarka ili bilo šta drugo u pitanju. Takav sam i sa prijateljstvima, takav sam i u poslu. Ako se ukaže prilika da nešto ispravim što me emotivno muči, onda ću iskoristiti tu priliku. Često u životu i karijeri idem težim putem kako bih nešto ispravio, rekao je američki košarkaš, koji igra za reprezentaciju Bugarske.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prošle sezone igrao je dobro u Baskoniji.

- Samo sam srećan što su ljudi imali priliku da vide šta umem. Imao sam i ranije tripl-dablove, imao sam i 19 asistencija. Sada sam imao priliku u Baskoniji da to pokažem u Evorligi i na tome ću uvek biti zahvalan, naveo je Miler Mekintajer.

Njega raduje što će imati priliku da sarađuje sa Milošem Teodosićem.

- Sjajan lik, sjajan igrač. Uzbuđen sam što imam priliku da učim od njega. Možda će mi reći da ućutim jer ga stalno nešto pitam, ali prosto sam u odličnoj situaciji da učim od takvog igrača, završio je Kodi.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković? 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena "leti" iz tenisa zbog dopinga?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

04. 09. 2024. u 16:30

Komentari (0)

KO JE BIO SUPRUG RADE ĐURIČIN? O njemu je pričao ceo svet, a nedavno napravio film tajnom naučnom projektu koji je vodio