AMERIKANAC U ČUDU! Željko Obradović grmeo na Sterlinga Brauna i to zbog čega (VIDEO)

Novosti online

09. 09. 2024. u 07:55

Košarkaši Partizana osvojili su pripremni turnir na Siciliji, pošto su u finalu ubedljivo savladali Trapani (89:61), ali je i pored toga trener crno-belih Željko Obradović bio poprilično besan u završnici meča.

АМЕРИКАНАЦ У ЧУДУ! Жељко Обрадовић грмео на Стерлинга Брауна и то због чега (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Crno-beli su dominantno došli do trofeja, ali ni to nije u potpunosti zadovoljilo najtrofejnijeg evropskog trenera, koji je u poslednjoj četvrtini iskalio bes na jednom od svojih novih igrača. U pitanju je Sterling Braun.

Naime, Amerikanac je na četiri minuta do kraja meča pogodio trojku za 78:54, potom se Partizan odbranio, da bi već u sledećem napadu isti igrač ubaci još jedan šut iza linije 6,75 metara, za vođstvo od 81:54, posle čega je trener italijanske ekipe Jasmin Repeša zatražio tajm-aut.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Tim segmentom Braunove igre su bili oduševljeni svi navijači Partizana, ali ne i Željko Obradović koji mu se besno uneo u facu kada je Amerikanac prilazio klupi.

Momenat kada se Obradović dere na jedno od pojačanja koja su ovog leta stigla u Humsku možete videti na 2 sata, 12 minuta i 30 sekundi

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

Teniski svet je pre 20 dana potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, potom je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, minulih dana mu uopšte nije bilo lako. Sada, kada je postao prvi Italijan koji je osvojio Ju-Es open - doživeo je novo, ali lepo iznenađenje.

09. 09. 2024. u 12:17

Komentari (1)

BRIGA O DECI NA PRVOM MESTU: Meridian fodacija donirala klima uređaje Univerzitetskoj klinici u Tiršovoj