OGLASIO SE KOŠARKAŠKI SAVEZ SRBIJE! Svetislav Pešić na posebnom zadatku

Novosti online

10. 09. 2024. u 13:28

Udruženje košarkaških trenera Srbije će u saradnji sa selektorom Svetislavom Pešićem organizovati specijalno predavanje za sve članove pred početak svih liga.

ОГЛАСИО СЕ КОШАРКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ! Светислав Пешић на посебном задатку

FOTO: I. Marinković

Održavanje ovog predavanja predstavlja veliku čast i zadovoljstvo za sve trenere, jer će imati priliku da uče od jednog od najvećih stratega u istoriji naše košarke, piše Košarkaški savez Srbije

- Seminar će se održati 21. septembra 2024, sa početkom u 12.00 časova, u dvorani „Master“ u Zemunu. Prijave za sve prisutne članove Udruženja počeće od 10.00 časova.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ovo će biti obavezan seminar za sve trenere, u organizaciji Udruženja trenera, pa u UKTS veruju da će sala biti prepuna kako bi zajedno slušali i učili od najboljeg. Takođe, UKTS želi da izrazi posebnu zahvalnost selektoru Pešiću za sve što je učinio za naš sport i u tom duhu planira da mu dodeli specijalnu nagradu pre početka predavanja pod nazivom „Specijalna nagrada za izuzetna dostignuća u trenerskoj karijeri”.

S obzirom na to da je selektor Pešić već dobitnik „Nagrade za životno delo“ UKTS, naša trenerska organizacija želi da ova nova nagrada bude jedinstvena i simbolična, ističući njegove najnovije uspehe, uključujući osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu 2024.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Svi treneri koji još nisu izmirili svoje obaveze i izvršili licenciranje, imaće priliku da to učine pred početak seminara u dvorani „Master“ - piše na sajtu KSS-a.

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CEO kompanije Meridianbet predstavljao region na Citi 2024 Global TMT u NJujorku