"PEŠIĆ ODLAZI SA SOLIDNIM REZULTATIMA!" Bivši član stručnog štaba Srbije o šok promeni na klupi "orlova"

Novosti online

11. 09. 2024. u 11:11

Svetislav Pešić nakon osvojenog srebra na Svetskom prvenstvu i bronze na Olimpijskim igrama, odlučio je da ode sa mesta selektora reprezentacije Srbije.

ПЕШИЋ ОДЛАЗИ СА СОЛИДНИМ РЕЗУЛТАТИМА! Бивши члан стручног штаба Србије о шок промени на клупи орлова

FOTO: Printskrin/Novosti

U razgovoru za „Sport klub“ legendarni Miroslav Muta Nikolić prokomentarisao je vest o odlasku selektora Svetislava Pešića.

– Selektoru je istekao ugovor, čovek odlazi sa solidnim rezultatima, olimpijskom bronzom i svetskim srebrom. To nije ništa iznenađujuće, sve je moguće osim drvene furune, što imam običaj da kažem. Svi budu, pa jednog dana odu, tako će biti izabran i novi selektor – rekao je Muta i podsetio je na jednu važnu činjenicu:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

– Koliko je važno ko će voditi A tim, ništa manje nisu značajni, ako ne i više, igrači, reprezentativni kandidati koji će da se odazovu. Reprezentacija je čast, to nikada ne sme da se zaboravi. Ja sam bar tako vaspitavan.

FOTO: N. Paraušić

 

Odmah nakon odlaska Pešića počela su da kruže imena potencijalnih kandidata za klupu Srbije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

– Sve moje kolege, pa i moja malenkost, mi smo trenerski vojnici Srbije, koji znaju šta znači uspeh najboljeg tima. Mislim da bi trebalo da ima više kandidata, recimo pet-šest, onih koji rade u inostranstvu, ali i onih koji žive i bore se u ovoj zemlji. Onda neće biti teško da se izabere najbolji, niti će bilo ko imati razloga da se buni – jasan je Muta.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVE VREDNE SAVETE NEĆETE NAĆI NI NA JEDNOM KURSU