CSKA IZ MOSKVE "STOTKOM" NAJAVIO MEČ PROTIV ZVEZDE: Aleksa Avramović postigao 12 poena

Novosti online

11. 09. 2024. u 21:53

Košarkaši CSKA iz Moskve su pobedom započeli VTB Superkup koji se igra u njihovom gradu, gde su slavili protiv Lokomotive Kuban iz Krasndoara sa 105:95, te su tako najavili meč sa Crvenom zvezdom.

ЦСКА ИЗ МОСКВЕ СТОТКОМ НАЈАВИО МЕЧ ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ: Алекса Аврамовић постигао 12 поена

FOTO: Tanjug/AP

Armejci će u okviru drugog kola igrati protiv Zvezde, ali su svojim navijačima dali i sjajnu uvertiru protiv jednog od najvećih rivala u tamošnjem prvenstvu.

Odigrale su ove dve ekipe veoma izjednačenu utakmicu, koja je podarila tačno 200 poena i nešto u čemu je publika mogla da uživa u svakom smislu te reči. Početak meča je bio tesan, nakon 20 minuta košarke u VTB Areni je CSKA imao prednost od tek dva poena, bilo je 54:52.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ipak, reklo bi se da se ključna razlika napravila u trećoj deonici, kada je CSKA otišao na nešto osetniju prednost, bilo je čak osam poena pred početak poslednje deonice.

Tamo je CSKA bio siguran, sačuvao je svoju prednost i slavio je protiv Kubana.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Melo Trimbl sa 19 poena, dok je dodao i tri skoka, dve asistencija i tri ukradene lopte. Dvocifren je bio i Tonje Džekiri sa 17 koševa i devet skokova, dok su dvocifreni bili i Amat M'Baje sa 15, Džan Šarl Livio sa 13, te Aleksa Avramović sa 12 poena.

Kod Kubana je najbolji bio Bi Džej Džonson sa 18 poena, Patriker Miler je dodao 15, Antonijus Klivlend 14, a Ajzea Vejli 10 poena.

BONUS VIDEO IZA KULISA: Scena iz svlačionice košarkaša Srbije posle olimpijske bronze

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

METEOROLOZI NAJAVLJUJU KATASTROFU ZA EVROPU: Stiže olujni ćelijski oblak koji upija kišu - ovde moguća čak tri metra snega