OBRADOVIĆU TEHNIČKA, HEZONJI ISKLJUČENJE: Hrvatski košarkaš se zaleteo ka sudiji (VIDEO)

Novosti online

11. 09. 2024. u 22:39

Košarkaši Real Madrida pobedili su ekipu Monako rezultatom 77:75 u prijateljskoj utakmici pogotkom Gabrijela Deka u poslednjoj sekundi.

ОБРАДОВИЋУ ТЕХНИЧКА, ХЕЗОЊИ ИСКЉУЧЕЊЕ: Хрватски кошаркаш се залетео ка судији (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Juanjo Martin

Bio je to vrhunac sjajnog meča koji je obilovao uzbuđenjima, bilo je i isključenja, a zaradio ga je hrvatski košarkaš Mario Hezonja zbog nagle i nervozne reakcije nakon jedne sudijske odluke.

Hezonja je tada bio u napadu, probio se u reket, promašio je šut, pa je Monaku pripao posed, međutim usledio je kratkotrajni prekid jer je Hrvat počeo da širi ruke i prigovara sudiji, i nije prestajao, čak ni kada je zaradio isključenje. Saigrači su ga sprečili da ne načini veću glupost.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Košarkaši Reala su u tom trenutku vodili 65:61, na pet minuta do kraja.

Prethodno, u trećoj deonici trener Monaka Saša Obradović zaradio je tehničku zbog nervozne reakcije i činjenice da je zakoračio u teren u nameri da se "objasni" sa sudijama.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Eli Okobo je pogodio trojku za 69:69, potom je Real preuzeo vođstvo 75:71 i činilo se tada obezbedio pobedu, međutim Kalates i Okobo su uzvratili serijom 4:0. Madriđani su imali tri sekunde za poslednji napad, loptu je preuzeo Dek, uspeo je da se podigne, šutira, i da pogodi iz teške situacije, sa poludistance.

BPONUS VIDEO IZA KULISA: Scena iz svlačionice košarkaša Srbije posle olimpijske bronze

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

METEOROLOZI NAJAVLJUJU KATASTROFU ZA EVROPU: Stiže olujni ćelijski oblak koji upija kišu - ovde moguća čak tri metra snega