ZVEZDINE MUKE SU NEREŠIVE! Posle Teodosića, Bolomboja i Gedraitisa, ni glavna uzdanica ne igra u Moskvi

Novosti online

12. 09. 2024. u 08:56

Košarkaši Crvene zvezde ovog četvrtka igraće prijateljsku utakmicu protiv CSKA u Moskvi na VTB kupu od 19 sati, a trener Janis Sferopulos je odlučio da određene igrače odmori i ne povede ih put Rusije.

ЗВЕЗДИНЕ МУКЕ СУ НЕРЕШИВЕ! После Теодосића, Боломбоја и Гедраитиса, ни главна узданица не игра у Москви

FOTO: KK Crvena zvezda

U Rusiji neće igrati Miloš Teodosić, Džoel Bolomboj i Rokas Giedraitis, a sada se pojavila vest da ni Nemanja Nedović neće igrati zbog povrede koja ga muči.

Problem za Sferopulosa trebalo bi da otvori prostor drugima da dobiju veću minutažu, ipak, nije ni grčkom stručnjak svejedno jer u ovom trenutku priprema ostaje bez četvorice važnih igrača.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Zvezda po programu u četvrtak igra sa CSKA, pa u petak sa Lokomotivom, dok su za subotu planirani mečevi za razigravanje. Inače, VTB Superkup startovao je u sredu pobedama Uniksa nad Bešiktašom i CSKA nad Lokomotivom.

Tim iz Kazanja razbio je Bešiktaš Dušana Alimpijevića s rezultatom 97:69 (19:22, 39:13, 24:16, 15:18) uz 24 poena Devona Akun Pursela i jedan manje Markosa Najta. Uniks je rivala iz Istanbula slomio već u drugoj četvrtini koja je završena rezultatom 39:13! Jedini dvocifreni u Alimpijevićevom timu bio je Kerem Konan sa 12 poena.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

CSKA je imao mnogo teži posao u duelu sa Lokomotivom, ali je slavio s rezultatom 105:95 (24:21, 30:31, 25:19, 26:24). Važnu ulogu u trijumfu CSKA imao je Aleksa Avramović sa 12 poena i osam asistencija, s tim da je sedam poena ubacio u poslednjoj deonici i bio jedan od najvažnijih razloga sloma Lokomotive. Efikasniji od njega bili su Melo Trimbl sa 19, Tonje Džekiri sa 17, Amat Mbaje sa 15 i Livio Žan Šarl sa 13 poena. Kod Lokosa Bi Džej Džonson je ubacio 18 poena.

BONUS VIDEO IZA KULISA: Scena iz svlačionice košarkaša Srbije posle olimpijske bronze

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OTKRIO VELIKU PREVARU ATP-a! Nisu ni sanjali da će ovo da se desi