"SPORTSKI ŽURNAL" OTKRIVA! Poznato ko menja Svetislava Pešića na klupi Srbije

Novosti online

12. 09. 2024. u 09:29

SVETISLAV Pešić je uradio ono što se očekivalo i što se znalo kada su se završile Olimpijske igre. Popularni Kari je još tada rekao da neće više da sedi na klupi Srbije, ali ga niko nije slušao.

СПОРТСКИ ЖУРНАЛ ОТКРИВА! Познато ко мења Светислава Пешића на клупи Србије

FOTO: Tanjug/AP

Svi su mislili da je to samo još jedna u nizu piroćanskih finti iskusnog trenerskog vuka, ali to je pre neki dan potvrdio i maltene zvanično od tada je mesto selektora "orlova" prazno. 

Odmah je krenulo sa silnim licitacijama, ali kako prenosi "Sportski žurnal", zapravo postoje samo dva logična izbora i već tako unapred znamo da će se novi selektor Srbije zvati "Saša". Videćemo da li će to biti Aleksandar Đorđević, odnosno da li je vreme da šansu dobije Saša Obradović.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

FOTO: Nebojša Paraušić

 

Đorđević je osvojio po srebro na Mundobasketu, Eurobasketu i na Olimpijskim igrama u Riju, a iako su to sve fantastični uspesi - mora se reći da nam je ipak nedostajalo zlato, kao kruna. Zbog toga je i Đorđević sigurno i dalje "gladan uspeha" sa reprezentacijom, a većinu igrača takođe i te kako dobro poznaje. O njegovim liderskim sposobnostima i svemu onome što znači za srpsku košarku nepotrebno je pričati, a nema sumnje da je to svakako veći izazov od vođenja reprezentacije Kine. Mora da se zaželeo svega posle pet godina...

Što se tiče Obradovića, mnogo puta je već rekao da bi za njega dolazak na mesto selektora Srbije bio najveći uspeh u karijeri. Problem može da pravi njegov ugovor u Monaku, odnosno malo je verovatno da bi dozvolili da paralelno vodi klub i državni tim, iako su to neke njegove kolege već uspevale.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

FOTO: ABA liga/Koper Primorska/Aleksander Golob

 

Bilo kako bilo, prve obaveze košarkaša zakazane su za 21. novembar kada gostujemo Danskoj u kvalifikacijama za Eurobasket, dok ih tri dana kasnije i dočekujemo u Beogradu, pa bi do tada i zvanično trebalo da se sazna na kog će se Sašu Srbija osloniti.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OTKRIO VELIKU PREVARU ATP-a! Nisu ni sanjali da će ovo da se desi