ZVEZDA PORAŽENA OD CSKA: Aleksa Avramović sjajan u dresu Armejaca

Tanjug

12. 09. 2024. u 22:42

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od CSKA rezultatom 92:94 u meču drugog kola VTP Superkupa, pripremnog turnira klubova pred novu sezonu.

ЗВЕЗДА ПОРАЖЕНА ОД ЦСКА: Алекса Аврамовић сјајан у дресу Армејаца

FOTO: KK Crvena zvezda

CSKA je već u prvoj deonici stekao dvocifrenu prednost i vodio je 23:11 posle 10 minuta. Držali su "armejci" prednost i u drugoj deonici pa je na poluvremenu bilo 46:36. 

Sredinom treće deonice CSKA je vodio 63:50, a u poslednjih 10 minuta se ušlo rezultatom 72:62. Zvezda je poslednju deonicu otvorila serijom 16:5 i u potpunosti se vratila u meč i povela 78:77 pet minuta pre kraja. Tri minuta pre kraja "armejci" su vodili 84:79, a u poslednjem minutu u penal završnici Zvezda nije uspela da makar izbori produžetak. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

U ekipi Zvezde, koja je igrala bez Miloša Teodosića, Džoela Bolomboja, Nemanje Nedovića i Rokasa Gedraitisa, najefikasniji su bili Ajzeja Kenan i Uroš Plavšić sa po 21 poenom. poena. Dvicfren je bio još Ognjen Dobrić po 12 poena, a kapiten Luka Mitrović je dao devet.

U ekipi CSKA Melo Trimbl je dao 21 poen, Aleksa Avramović 16, a Kasper Ver 14.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Zvezda drugi meč na VTB kupu igra sutra od 16 časova protiv Lokomotive Kubanj. CSKA je juče savladao Lokomotivu rezultatom 105:95. 

BONUS VIDEO: Doček Alekse Avramovića, Marka Marinovića i Feđe Sretenovića na trgu u Čačku 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STIMULACIJE, DODATNI SLOBODNI DANI, STIPENDIJE, PRIVATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE… Evo koje sve benefite zaposlenima nudi Mercator-S