AVRAMOVIĆ VIŠE NIJE MOGAO DA ĆUTI! Evo šta je rekao o Partizanu i Željku Obradoviću

Novosti online

13. 09. 2024. u 09:02

OTIŠAO je Aleksa Avramović iz Partizana, krenula su nagađanja i da se nije našao na istoj talasnoj dužini sa svojim Čačaninom Željkom Obradovićem...

АВРАМОВИЋ ВИШЕ НИЈЕ МОГАО ДА ЋУТИ! Ево шта је рекао о Партизану и Жељку Обрадовићу

Foto: M. Vukadinović

Međutim, da gde god ima dima ne mora da bude velike vatre potvrdio je reprezentativac Srbije u intervjuu za "Mocartsport" posle pobede njegovog CSKA nad Zvezdom.

Avramović je prvi put progovorio o radu sa Obradovićem i boravku u Partizanu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Fantastično iskustvo, tu nema dileme. Izašao sam iz Partizana kao bolji košarkaš i bolji čovek. Radio sam sa Željkom i to je bila privilegija. Doživeo sam veliku podršku navijača i te tri sezone će biti uvek zabeležene kao nešto veliko u mom životu. Posebno ta titula u ABA ligi koju smo osvojili posle 10 godina. Pratiću Partizan sigurno u Evroligi i želim im sve najbolje - rekao je Avramović i otkrio da je ostao u sjajnom odnosu sa Obradovićem i Partizanom.

Poseban utisak je ostavila šampionska sezona koja je mogla da bude obeležena i odlaskom na F4 Evrolige.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- U toj sezoni sam dva puta polomio ruku, osvojio titulu, otišao na Svetsko prvenstvo i tu osvojio srebro. Meni je to nestvarno. Što se tiče te ekipe... Imali smo Dantea, Madara, Matijasa, Papapetrua u odnosu na prošlu godinu. Dobra ekipa smo bili, uživali smo igrajući zajedno i napravili smo fantastičan rezultat.

Međutim, prošla sezona u Humskoj nije bila sjajna.

- Ne znam šta je falilo prošle sezone, jednostavno dešvaju se usponi i padovi. Dobri i loši periodi. Kari Pešić to dobro kaže, teške situacije su nas napravile boljima. Setite se samo sve što je bilo, od Boriše Simanića pa nadalje. Izdigli smo se i naučili iz toga, tako je bilo u Partizanu. Dešavaju se dobri i loši momenti. Adetokumbo je rekao dobru stvar, ako nismo osvojili, to ne znači da smo loši - rekao je Avramović.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽAO MI JE ŠTO NEMAM DECU, SAD JE KASNO: Isidora Minić ogolila dušu - Nije mi bilo suđeno da budem majka