ČOVIĆ GOVORIO O PETRUŠEVO: Poznato da li se reprezentativac Srbije vraća u Zvezdu

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

13. 09. 2024. u 22:19

PREDSEDNIK KK Crvena zvezda Nebojša Čović još jednom je govorio o mogućem povratku Filipa Petruševa u redove crveno-belih.

ЧОВИЋ ГОВОРИО О ПЕТРУШЕВО: Познато да ли се репрезентативац Србије враћа у Звезду

FOTO:KK Crvena zvezda

Košarkaška liga Srbije je tradicionalno okupila predstavnike klubova na Staroj planini. Tu se našao i prvi čovek aktuelnog šampiona ABA lige.

Ipak, on je istakao da nisu velike šanse da se reprezentativac Srbije vrati na Mali Kalemegdan.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- To je saga koja je bila prisutna mesecima. Postojalo je raspoloženje naše i Petruševa, međutim on je igrač Olimpijakosa. Preteralo se sa tim pričama. Zasada, Zvezda ostaje sa ovim sastavom. Trener je ključni, Janis će reći, ali od dolaska Petruševa u Zvezdu ne očekujemo ništa - rekao je Čović.

Dotakao se i pripremnog perioda, tačnije utakmica koje Zvezda igra u Moskvi na VTB Superkupu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Rano je za utiske. Treba doći do aprila, maja, juna iduće godine i onda napraviti utiske. Zasad je sve dobro. Svake godine smo se maksimalno pripremali, sad što je ambijent u medijima napravljen, a prave ga oni neuspešni, koji ne mogu ništa da osvoje poslednjih godina – pa nam na taj način na leđa guraju nekakve ambicije, svake godine smo pravili dobar tim.

Govorio je i o ekipi koju trenira Janis Sferopulos, u kojoj ima nekoliko novajlija.

- Ovaj tim je vrlo interesantan. Imamo težište na domaćim igračima i tako smo koncipirali tim. Nadam se da ćemo napraviti i dobar rezuzultat. Prošle godine smo imali odličan rezultat, mislim da smo uzeli sve moguće trofeje osim Evrolige. Voleli bi da se i to desi, videćemo kada. Da li je za to potrebno još mnogo vremena... Ja mislim da treba raditi i treba se maksimalno truditi. Ova ekipa je dobra, ciljevi su nam sva tri trofeja, cilj nam je ulazak u top 10 u Evroligi. Pa da vidimo gde smo i šta smo. Ispalo da smo mi sa 25 trofeja u poslednjim godinama neuspešni, a da su uspešni ovi sa slučajnim jednim trofejom - zaključio je Čović.

Podsetimo, Crvena zvezda će prvu zvaničnu utakmicu u sezoni 2024/2025 odigrati u subotu, 22. septembra protiv Dubaija u ABA ligi.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STARA ŠKOLA TRENERA: Pep Gvardiola ne koristi društvene mreže, evo kako komunicira sa igračima (VIDEO)