NIKOLIN OTAC PREKINUO ĆUTANJE: Jokić je podigao košarku u Somboru, iz Pariza doneo je...

Novosti online

14. 09. 2024. u 11:44

Ne dešava se često da se članovi porodice Jokić oglašavaju, naročito o nečemu što se ne tiče striktno terena i statistike, ali sada je Nikolin tata, Branislav Jokić, kratko govorio za TV Arena sport.

НИКОЛИН ОТАЦ ПРЕКИНУО ЋУТАЊЕ: Јокић је подигао кошарку у Сомбору, из Париза донео је...

Foto: Profimedia

Jokić senior je pričao o Nikoli, njegovoj medalji na Olimpijskim igrama i radu KK Džoker, koji podiže košarku u Somboru na viši nivo.

- Sombor je jedan od gradova gde je došla olimpijska medalja, to je Nikola doneo sa košarkaškom ekipom i ja sam kao roditelj ponosan, kao što su i svi Somborci ponosni što imamo takvog momka u svojim redovima - rekao je Branislav Jokić, pa dodao:

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Taj isti momak (Nikola Jokić) je digao košarku i u Somboru. Mi smo sad članovi KLS i pravimo ekipu tako da idemo što dalje možemo, za korak više. Svi su sada na treningu, tako da su tu klinci iz naših mlađih kategorija, ubacuju loptu u koš iza vas. Klub broji više od 200 dece i želimo da popularizujemo košarku ili bilo koji sport u našem gradu - kratko je naveo otac najboljeg košarkaša NBA lige, Nikole Jokića.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STARA ŠKOLA TRENERA: Pep Gvardiola ne koristi društvene mreže, evo kako komunicira sa igračima (VIDEO)