DEJVIS OD TRAGIČARA DO HEROJA: Partizan posle drame savladao Pariz

Novosti online

15. 09. 2024. u 23:03

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Pariza rezultatom 83:82 u okviru turnira u Beogradu, održanom na beogradskom Sajmu.

ДЕЈВИС ОД ТРАГИЧАРА ДО ХЕРОЈА: Партизан после драме савладао Париз

FOTO: Tanjug/AP

Počela je utakmica dosta ujednačeno na obe strane. Obe ekipe su krenule dosta ofanzivno i pogađali su veliki broj šuteva. Brendon Dejvis i Sterling Branu dominirali su među izabranicima Željka Obradovića, dok je na drugoj strani najviše porblema pravio Nadim Ifi.

Prvo poluvreme je Partizan uspeo da privede kraju u svoju korist rezultatom 46:43 i da time stekne pristojnu zalihu pred nastavak susreta.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Drugi deo utakmice počeo je sjajno za crno-bele iz Beograda. Pomenutoj dvojici priključio se i Karlik Džons koji je sjajno proigravao po strani ali su Ti Džej Šorts i Ifi nastavili da prave probleme Partizanu. Nije to smetalo "parnom valjku" da polovinom treće deonice stekne i dvocifrenu prednost, međutim tu su crno-beli stali.

U nastavku, stao je šut Partizan. Krenuli su Parižani agresivno i mnogo bolje pogađali za tri poena i polovinom poslednje deonice stekli su plus pet. Uspeli su crno-beli da istope prednost, zahvaljujući Ifeu Lundbergu i Frenku Nilikini.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Na kraju je meč bio vrlo uzbudljiv i rešen je tek u samoj završnici. Karlik Džons je pogodio za tri poena i činilo se time doneo pobedu Partizanu, ali onda greška Dejvisa koji je napravio nepotreban faul pri šutu Šortsa koji je potom promašio bacanje, ali je loptu u koš ubacio Jantunen. 

Na kraju se Dejvis iskupio i uspeo da pogodi šut sa zvukom sirene i doneo Partizanu pobedu i u drugom meču na turniru na beogrdaskom Sajmu, koji su crno-beli osvojili.

Partizan pred početak sezone očekuje još turnir u Atini gde će igrati protiv Panatinaikosa, Makabija i Efesa.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UPLAŠIO SE NOVAKA? Evo šta radi Cicipas dok se Đoković protiv Grka bori za Srbiju! (VIDEO)