HITNO SE OGLASILI IZ PARTIZANA! Željko Obradović i Vanja Marinković žustro reagovali na vređanje Vesne Čović

Novosti online

16. 09. 2024. u 10:33

Trener KK Partizan Željko Obradović i kapiten Vanja Marinković poslali su otvoreno pismo javnosti, a povod je vređanje navijača crno-belih upućeno Vesni Čović, supruzi predsednika KK Crvena zvezda Nebojše Čovića.

ХИТНО СЕ ОГЛАСИЛИ ИЗ ПАРТИЗАНА! Жељко Обрадовић и Вања Маринковић жустро реаговали на вређање Весне Човић

FOTO: Tanjug/AP

Saopštenje iz Humske prenosimo u celosti: 

- Jutro nakon završetka turnira pod nazivom NIS Open Air na kojem su učešće uzeli Pariz, AEK i naš Klub, članovi stručnog štaba i igrači Partizana Mozzart Bet se ovim putem obraćaju javnosti sa željom da istaknu nekoliko važnih stvari:

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Na prvom mestu, velika zahvalnost našim sportakim prijateljima, ekipama AEK-a i Pariza koje su došle u Beograd i uzele učešće na našem turniru. Iskreno se nadamo da su uživali u Beogradu i želimo im mnogo uspeha u sezoni koja je pred nama.

- Navijačima Partizana neizmerno hvala na vernosti, brojnosti i neverovatnoj podršci koju osećamo ne samo tokom utakmica, već i van terena, na ulici, u restoranima, pozorištima, bioskopima, tržnim centrima...bukvalno na svakom mestu u Beogradu i šire.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

FOTO: Tanjug/AP

- Istovremeno, ovim putem skrećemo pažnju na stvari koje stručnom štabu i igračima Partizana veoma smetaju. Radi se o vređanjima svake vrste, upućenih sa naših tribina prema pojedincima ili kolektivima. Takvo ponašanje i slika koju šaljemo o nama vređajući druge je upravo ono protiv čega se borimo. Želimo da budemo primer drugima, da svakog protivnika dočekamo sa poštovanjem i ispratimo aplauzom.

- Efekat koji publika izaziva vređanjem pojedinaca i drugih timova je jako negativan, kako za igrače, tako i za članove stručnog štaba. Takvim činjenjem sa tribina, sklanja se fokus sa igre i onoga što najbolje umemo za radimo i zbog čega smo se okupili, a to je igranje košarke za naš Partizan.

- Pomozite nam tako što ćete svu koncentraciju usmeriti na podršku timu i pesme kojima ćete iskazivati ljubav prema Partizanu, bez vređanja bilo koga ili bilo kakvih drugih nesportskih ispada.

- Snaga Partizana je oduvek bila u tome da igrači i navijači pobeđuju zajedno! Da bismo do pobeda lakše došli, neophodno je da svi u svakom trenutku usmerimo svu energiju na košarku i ljubav Partizanu.

Foto arhiva VN

 

- Stručni štab i igrači prvog tima KK Partizan Mozzart Bet

U ime stručnog štaba i igrača, trener Željko Obradović i kapiten Vanja Marinković

Podsećanja rdai, Partizan je sinoć u spektakularnoj atmosferi savladao ekipu Pariza sa 83:82, a duel je bio nakratko prekinut zbog uvredljivog skandiranja navijača.

BONUS VIDEO: Kakva muzika! Evo uz koju melodiju su Đoković i Međedović izašli na megdan protiv Grka

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

Komentari (2)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje