SAKRAMENTO VRATIO DRESOVE IZ ZLATNE EPOHE: Vraćaju se sećanja na Divca i Stojakovića (VIDEO)

Novosti online

17. 09. 2024. u 15:40

Košarkaški klub Sakramento Kings odlučio je da pred novu sezonu vrati dresove iz ranih 2000 godina.

САКРАМЕНТО ВРАТИО ДРЕСОВЕ ИЗ ЗЛАТНЕ ЕПОХЕ: Враћају се сећања на Дивца и Стојаковића (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Generacija kojoj su pripadali srpski košarkaši Vlade Divac i Peđa Stojaković, zajedno sa igračima kao što su Kris Veber, Dag Kristi, Majk Bibi, Bobi Džekson, Skot Polard, Hido Turkoglu i Džerald Valas, i dalje se smatra najuspešnijom u novijoj istoriji kalifornijske ekipe. 

Večne legende ostavile su dubok trag, a njihovi uspesi i dostignuća i dalje inspirišu nove generacije.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Foto: Profimedia

Kingsi su na kreativan način predstavili svoje stare-nove dresove koji će nositi u predstojećoj sezoni. Dag Kristi u svojoj garaži otkriva dres koji je nosio na početku ovog veka, oblači ga i fotografiše se u njemu. Zatim stavlja staru kasetu u televizor kako bi uživao u najzanimljivijim momentima sa utakmica.

U ovoj nostalgiji mu se pridružuje i Majk Bibi, koji zajedno sa Kristijem igra basket na malom košu u dvorištu. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Ova ekipa je 2002. godine u sedam mečeva izgubila finale Zapada od Los Anđeles Lejkersa, ali ovu seriju i dalje prate kontroverze jer su brojni NBA fanovi koji smatraju da su sudije oštetile Kingse. I u naredne dve godine su padali u sedam utakmica, najpre od Dalas Maveriksa, onda i Minesota Timbervulvsa.

BONUS VIDEO DECA ODUŠEVLjENA: Košarkaši Srbije dele autograme pri dolasku u Beograd sa Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

DOVOLJNO JE SAMO BRATKO, NE TREBA VIŠE OD TOGA: Đoković i Dimitrov dobili poklon pred meč u Sofiji, evo i koji (VIDEO)