PREGOVORI SU U TOKU: Evo koje je ime najbliže mestu selektora Litvanije

Novosti online

17. 09. 2024. u 22:45

Košarkaška reprezentacija Litvanije prolazi kroz jedan težak period.

ПРЕГОВОРИ СУ У ТОКУ: Ево које је име најближе месту селектора Литваније

Foto: Profimedia

Posle dosta godina gde su se beležili dobri rezultati, jedna od zemalja u Evropi, gde se košarka najviše prati je upala u krizu. 

Izabran je novi predsednik saveta Mindaugas Balčijunas koji je po svom stupanju na funkciju najavio ko bi mogao da bude i novi selektor. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Foto: Profimedia

Posle odlaska Kazisa Maksvitisa sa tog mesta, novi predsednik saveza je najavio da bi njega mogao da zameni Rimas Kurtinaitis. 

- Kao što već znate, imali smo nekoliko razgovora sa Kurtinaitisom. Moram da predstavim više kandidata Izvršnom odboru, ali mislim da ćemo u naredne dve nedelje znati sve odgovore uključujući i Kurtinaitisovu odluku, koji je nesumljivo naš glavni prioritet - rekao je Balčijunas.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO DECA ODUŠEVLjENA: Košarkaši Srbije dele autograme pri dolasku u Beograd sa Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

VELIKA JE STVAR BITI ŠAMPION OVOG TURNIRA! Karlos Alkaraz ni sam ne veruje u ono što je rekao