OBRADOVIĆ JAKO LJUT: "Nisam zadovoljan kako su prošle pripreme"

Novosti online

18. 09. 2024. u 16:00

Nova evroligaška sezona uskoro počinje, a prvi strateg jedne od ekipa od koje se mnogo očekuje rekao je da nije preterano zadovoljan onim što je urađeno tokom leta.

ОБРАДОВИЋ ЈАКО ЉУТ: Нисам задовољан како су прошле припреме

FOTO: M. Vukadinović

Trener Monaka Saša Obradović govorio je pred početak sezone o stanju ekipe.

 - Da budem potpuno iskren, nisam zadovoljan u potpunosti našim pripremnim periodom. Prošle su nedelje, a i dalje imamo nekoliko znakova pitanja. Zbog povreda na Olimpijskim igrama, ali i ovde tokom priprema, nismo mogli da treniramo zajedno. Trenutno nemamo čistu sliku toga, kako će tim izgledati ove sezone. Pre nego što počne Evrolige, moramo tim da dovedemo u bolje fizičko stanje - iskren je Obradović.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Pored svega dodao je da ekipa i dalje ima visoke ambicije.

 - Nova lica, novi izazovi, ali i dalje izuzetno visoke ambicije. U Evroligi, svi klubovi ulažu sve više u svoje ekipe, tako da očekujem još jaču konkurenciju. Cilj nam je da nastavimo sa kvalitetnim radom, kao i prethodnih godina - rekao je Obradović za francuske medije.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Nova evroligaška sezona počinje 3. oktobra, a Monako će u prvom kolu igrati na svom parektu protiv Armanija.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio