"WOJ BOMB": Adrijan Vojnarovski, najveći NBA "insajder", objavio najvažniju vest u svojoj nestvarnoj karijeri - preuzeo omiljenu ekipu!

Novosti online

18. 09. 2024. u 16:50 >> 17:30

U košarkaškoj kulturi već dugi niz godina postoji onlajn izraz, koji se preselio i na "ulice", "Woj bomb". Nastao je kada se desi neki senzacionalni košarkaški transfer u najjačoj ligi - a objavi ga, niko drugi, nego najobavešteniji NBA novinar, Adrijan Vojnarovski. Sada je objavio nešto - što je istinska "bomba".

WOJ BOMB: Адријан Војнаровски, највећи НБА инсајдер, објавио најважнију вест у својој нестварној каријери - преузео омиљену екипу!

Screenshot / X / Adrijan Vojnarovski

Naime, legendarni "insajder" rešio je da završi karijeru.

Ali, samo novinarsku - jer postaje generalni menadžer. I to omiljene ekipe.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

No, krenimo redom.

Kao i obično kada bi javljao na Tviteru, sada društvenoj mreži "Iks", ko je od čuvenih igrača gde prešao, na istom mestu je objavio ovo - o sebi:

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Odrastao sam kao sin fabričkog radnika na dve milje od ESPN-ovog kampusa i jedino što sam ikada sanjao bilo je da živim od toga što sam sportski novinar. Pre trideset i sedam godina, Hartfort Kurgant mi je prvi put objavio tekst pod mojim imenom i od tada nikada nisam prestao da jurim za uzbuđenjem koje sve to donosi.

Ova veština mi je promenila život, ali rešio sam da se povučem iz ESPN-a i medijske industrije. Svestan sam kolika je posvećenost potrebna za moj posao, a to je investicija za koju više ne osećam da me vodi. Vreme nije beskonačna star i želim da svoje provedem na načine koji imaju više ličnog smisla.

Napuštam sve ovo sa ogromnom zahvalnošću nebrojanim mentorima i kolegama, akterima i pričama, čitaocima i gledaocima. Ja sam bio taj koji je imao najviše koristi od vere, poverenja i ljubaznosti drugih.

Poslednjih sedam godina u ESPN-u su bili posebna privilegija. Veoma sam zahvalan vođstvu kompanije, posebno Džimiju Pitaru i Kristini Daglas, za razumevanje i prihvatanje moje odluke da napravim životnu promeu.

Posle svih ovih godina izveštavanja o svačijim omiljenim timova, vraćam se sopstvenom" - zaključio je Vojnarovski.

Nepun sat kasnije, objavio je i priču svojih kolega sa I-Es-Pi-Ena o tome da Vojnarovski postaje generalni menadžer svoje omiljene ekipe: u pitanju je muški tim univerziteta Sent Bonaventure, obraznovne ustanove u koju je i sam išao, i sa kojom je svih ovih godina održavao izuzetno dobre i snažne veze.

Bonus video: Iza kulisa - detalj iz svlačionice košarkaša Srbije posle osvajanja bronze na Olimpijskim igrama u Parizu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

TEŠKO JE PRIČATI O RAFI, A NOVAK ĐOKOVIĆ...: Rodžer Federer bez dlake na jeziku o svojim velikim rivalima