NOVA ERA "CRVENO-BELIH": Čović napustio Crvenu zvezdu

Novosti online

01. 10. 2024. u 15:09

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović podneo je ostavku na ovu funkciju, pošto je danas izabran za predsednika Košarkaškog saveza Srbije, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana.

НОВА ЕРА ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Човић напустио Црвену звезду

FOTO: M. Vukadinović

Čović je danas jednoglasno na sednici Skupštine izabran za predsednika KSS.

On je odmah nakon toga, zbog izbegavanja sukoba interesa, podneo ostavku na mesto predsednika KK Crvena zvezda.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

  - S obzirom na to da sam danas, 1. oktobra 2024. godine, imenovan na funkciju predsednika KSS, saglasno Zakonu o sportu koji propisuje nespojivost funkcija rukovođenja u više sportskih organizacija, obaveštavam vas da do prestanka mandata na toj funkciji neću moći da obavljam funkciju predsednika KK Crvena zvezda - naveo je Čović u pismu koje je uputio Skupštini KK Crvena zvezda.

Moje imenovanje za predsednika KSS upravo je potvrda istrajnog rada svih nas koji smo godinama timski i zajedno bili deo košarkaškog sistema Crvene zvezde koji je oduvek simbol kvaliteta i ponosa, naveo je novi predsednik KSS.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

 - Koristim priliku da vam se i ovim putem zahvalim, kako na poverenju koje ste mi ukazivali sve ove godine da budem predsednik Crvene zvezde, tako i na podršci da prihvatim odgovornost, ali i privilegiju da budem predsednik KSS - dodao je Čović.

 - Uveren sam da će naša Zvezda nastaviti da bude transparentan i eminentan klub, koji će nizati uspehe na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima, brend naše Srbije, sinonim želja najmlađih u kojima su budući šampioni i reprezentativci naše zemlje i u srcima miliona onih koji su sa tribina najveća snaga Zvezde, želim Vam mnogo uspeha u daljem radu - zaključio je Čović.

BONUS VIDEO: ZRENjANIN NA NOGAMA: Dejan Davidovac doneo olimpijsku medalju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SVETSKI DAN SRCA: Aktivan pristup može spasiti živote