ČIMA MONEKE O SASTAVIMA PARTIZANA I ZVEZDE: Jedan od najboljih igrača u Evroligi otkrio da li mu se više sviđaju crno ili crveno-beli

Filip Milošević

03. 10. 2024. u 18:10

Pred sam start nove sezone Evrolige, Čima Moneke, košarkaš Baskonije, koji je tokom leta bio dovođen u vezu sa Partizanom, ali do realizacije tog transfera nikada nije došlo, analizirao je timove koji će se takmičiti u najelitnijem košarkaškom takmičenju u Evropi.

ЧИМА МОНЕКЕ О САСТАВИМА ПАРТИЗАНА И ЗВЕЗДЕ: Један од најбољих играча у Евролиги открио да ли му се више свиђају црно или црвено-бели

FOTO: M. Vukadinović

- Partizan ima samo jednog igrača koji je bio u timu prošle sezone. Kompletno nov sastav. Mislim da su neverovatni, toliko mnogo promena. Po mom mišljenju, mislim da imaju trojicu plejmejkera koji su , verovatno, najbolji u timu. To je Karlik Džons - istakao je Moneke, a onda zastao i uzdahnuo:


- Mnogi ljudi ne znaju, ali Dvejn Vašington i Ife Lundberg. Ife ima neverovatno samopouzdanje. Jedna priča o Ifeu. Igrao je za Manresu, pre pet, šest godina. Momci u tom timu su mi rekli, svim je pričao da će biti u Evroligi, da će biti u NBA. On želi da bude najbolji. Nekoliko puta je u Bolonji spasavao ceo tim.

Ispričao je i šta misli o Dvejnu Vašingtonu:

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--


- A Dvejn Vašington... Čoveče. Bila je predsezonska utakmica u Sakramentu, video sam ga, a nisam znao ko je i tada i rekao: "Ovaj momak je elita. Sa pravim trenerom i samopouzdanjem, ovaj momak može da bude "gejmčejndžer"." Tajrik Džons i Brendon Dejvis će imati neverovatnu godinu. Čini mi se da mi se svi oni više sviđaju malo više od Zvezde.

Objasnio je i šta misli o četi Janisa Sferopulosa koji startuju iz Pariza:

- Takođe, sviđa mi se šta je Zvezda uradila. Kodi će imati veliku godinu, Ajzea Kenan, takođe, jako je jeftin na fantaziju. Čini mi se da će biti dobra godina za Srbiju. Ali, ulazak u plej-of, ne znam. Osećam da su u plej-in rangu, ali videćemo. ko bude zdraviji ide dalje - zaključio je Moneke.

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

IMALA TEMPERATURU ŠEST MESECI: Niko nije znao šta joj je, a onda su joj saopštili strašne vesti