''OBRADOVIĆ JE GENIJE, VIDIM PARTIZAN NA FAJNAL-FORU'' Legenda Olimpijakosa i selektor Grčke veruje u dobar rezultat crno-belih u Evroligi

Filip Milošević

04. 10. 2024. u 18:19

U razgovoru za grčki "Sport24", selektor reprezentacije Grčke Vasilis Spanulis, rekao je da vidi crno-bele na fajnal-foru Evrolige.

ОБРАДОВИЋ ЈЕ ГЕНИЈЕ, ВИДИМ ПАРТИЗАН НА ФАЈНАЛ-ФОРУ Легенда Олимпијакоса и селектор Грчке верује у добар резултат црно-белих у Евролиги

FOTO: Profimedia

- Obradović je genije. Jedan od najboljih, ako ne najbolji trener u istoriji evropske košarke. Možeš da naučiš samo ako si pored njega svakodnevno. Od srca mu se zahvaljujem na onome što me naučio i što mi je ukazao poverenje. Verovao mi je. Liderska uloga u timu gospodina Obradovića dala mi je krila - iskreno i bez gorčine je istakao Spanulis.

I pored problema na koji je naišao njihov odnos, Obradoviću želi sve najbolje.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Meni je najvažnije da mirno spavam. Spavam ja dobro, spava i gospodin Obradović. Život ide dalje. Želim njemu i porodice sve najbolje i zahvalan sam mu na četiri godine koje smo zajedno proveli.

Sa Dudom Ivkovićem je bio prisan do samog kraja. Između ostalog sa njim je i osvojio evroligašku titulu sa Pirejcima.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- On je bio veličina. Uz trenera Obradovića, dvojica ponajboljih trenera u istoriji. Bio je drugačiji trener. Duda mi je otvorio krila da poletim. Podigao mi je samopouzdanje i dao mi slobodu da pokažem talent tako što je formirao tim oko mene. Imali smo neverovatan odnos. Išli bismo na kafe, razgovarali o treninzima. Podrška koju mi je dao je bila elitna. Uvek sam osećao divljenje i strah pored njega.

Potom se razgovor usmerio na aktuelni trenutak i početak nove sezone u elitnom takmičenju gde dva grčka giganta vidi kao najbolje ekipe.

- Mislim da su Panatinaikos i Olimpijakos najbolji timovi Evrope. Novac ne donosi često sreću, ali nekada mora da se potroši da bi moglo da se takmiči. Oba tima moraju da pronađu hemiju i koheziju da dokažu svu euforiju i novac. Bilo bi lepo da ih vidimo u finalu i jedne i druge. Fenerbahče ima dobar tim. Real će uvek biti među favoritima, iako im je možda bolje da ih tako ne gledaju. Milano će definitivno biti bolji jer ima veći budžet, dobre igrače i trenera. Isto važi i za Partizan. Svidelo mi se šta sam video od njih. Mislim da je ovogodišnja ekipa bliža Obradovićevoj filozofiji nego prošlogodišnja.

Crno-bele vidi da idu do samog kraja. Do fajnal-fora.

- Olimpijakos, Panatinaikos i Real. Četvrti ili Partizan, ili Fenerbahče - zaključio je Spanulis.

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SUTRA SU MIHOLJSKE ZADUŠNICE: Evo šta se nosi u crkvu, a šta nikako ne valja raditi na groblju