''NISMO GLEDALI SAMO UTAKMICU PROTIV PARTIZANA!'' Sferopulos pred duel Crvene zvezde i Baskonije u drugom kolu Evrolige

Filip Milošević

08. 10. 2024. u 16:30

Košarkaši Crvene zvezde i Baskonije sastaće se u sredu od 20 časova u okviru drugog kola Evrolige, a trener crveno-belih Janis Sferopulos obratio se medijima pred ovaj meč.

НИСМО ГЛЕДАЛИ САМО УТАКМИЦУ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА! Сферопулос пред дуел Црвене звезде и Басконије у другом колу Евролиге

FOTO: M. Vukadinović

Na samom početku je izneo očekivanja pred ovaj susret.


- Očekujemo da dođu navijači da nas podrže da pobedimo u ovoj prvoj utakmici kod kuće. Igramo protiv Baskonije koja je pobedila u prvom kolu i nema sumnje da će biti motivisana. Što se nas tiče, moramo da se držimo plana i odigramo dobru odbranu, oni su ekipa koji imaju nekoliko solucija u napadu. Moramo da ih čitamo sve vreme i da im deorganizujemo napad. Što se tiče našeg napada, moramo da čitamo njihovu odbranu. Oni imaju krupne igrače, moramo da budemo strpljivi i da nađemo način da ih napadnemo - jasan je bio Sferopulos, pa dodao da su uradili dobar skauting.

- Gledamo sve utakmice, nismo gledali samo tu protiv Partizana, već smo gledali i mečeve u ligi koju igraju. Znamo njihove prednosti i mane i igraćemo pametno u skladu sa tim.

Poslao je poruku navijačima da kako vreme budu odmicalo, a samim tim i treninzi i utakmice, tim će se uigrati i igrati mnogo bolje.

- Ovo je naša prva utakmica kod kuće u Evroligi i moramo da budemo ekstremno motivisani. Rekao sam već da možemo da igramo mnogo bolje, najbitnije je da počnemo da pobeđujemo iako ne igramo najbolje. Kako budemo igrali i trenirali, to će doći na svoje i mi ćemo podići nivo igre - poručio je grčki stručnjak.

Na kraju se osvrnuo i na promene na čelu kluba. Nebojša Čović je podneo ostavku zbog imenovanja za predsednika Saveza, a njegovu funkciju preuzeo je Željko Drčelić.

- Gospodin Čović je bio veoma uspešan, to svi znaju. Kada je došao u klub, izvršio je promene i klub je doživeo uspehe. Zahvaljujemo se, bilo mi je drago da sarađujem sa njim kao predsednikom. Želim mu svu sreću na novoj poziciji u srpskom Savezu, to je veoma važna pozicija. Sa druge strane, imamo Drčelića, on je bio sa nama u Francuskoj, podržava nas, moramo da se fokusiramo na košarku i siguran sam da će klub nastaviti u dobrom smeru - zaključio je Sferopulos.

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ PROGOVORIO NA TRI JEZIKA: Odmah stigao odgovor, evo i od koga (FOTO)