PODELJENO MVP PRIZNANJE: Vezenkov i Sako dobili nagradu za najboljeg igrača kola u Evroligi

Tanjug

12. 10. 2024. u 16:17

KOŠARKAŠ Asvela Nil Sako i Saša Vezenkov iz Olimpijakosa proglašeni su za najkorisnije igrače (MVP) drugog kola Evrolige pošto su obojica imali indeks korisnosti 30, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja.

ПОДЕЉЕНО МВП ПРИЗНАЊЕ: Везенков и Сако добили награду за најбољег играча кола у Евролиги

Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Tim iz Francuske je pre dva dana u Lionu pobedio Virtus 87:85, a Sako je na tom meču za 26 minuta u igri zabeležio 19 poena, 11 skokova, dve blokade i dve ukradene lopte.

Crveno-beli iz Pireja su u petak savladali Žalgiris sa 74:68. Bugarni je na tom meču za 25 minuta ostvario učinak od 17 poena, 11 skokova, jedne asistencije i jedne ukradene lopte.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Drugi najbolji učinak, ideks 29, imao je košarkaš Milana Šavon Šilds. On je u pobedi protiv Pariza (79:74) postigao 21 poen, a dodao je šest skokova i pet asistencija.

Danijel Oturu iz Efes imao je ideks 28 u porazu od Fenerbahčea (83:78). Matijas Lesor iz Panatinaikosa imao je 22 poena i šest skokova uz indeks 27, u pobedi nad Bajernom iz Minhena rezultatom 94:79.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO: Delije pune Beogradsku arenu pred meč Zvezda - Baskonija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

OSVOJIO JE ONO ŠTO JE NAJVIŠE ŽELEO: Federer u Šangaju, da li će gledati Novakov meč? (VIDEO)