"TREBALO JE DA ODEM" Filip Petrušev otvorio dušu o prelasku u Crvenu zvezdu

Novosti online

13. 10. 2024. u 14:01

FILIP Petrušev govorio je za grčke medije o mogućem prelasku u Crvenu zvezdu.

ТРЕБАЛО ЈЕ ДА ОДЕМ Филип Петрушев отворио душу о преласку у Црвену звезду

Foto: EPA-EFE/Mariscal

Mesecima unazad spekulisalo se o povratku krilnog centra Olimpijakosa u redove srpskog šampiona, a grčki mediji dodatno su podgrevali nade da bi Petrušev mogao da se vrati u Beograd već posle finalnog meča Superkupa Grčke.

- Leto je bilo sjajno, osvojio sam bronzanu medalju na Igrama, ali narednih mesec, sve do pre nekoliko dana, nisam znao kakva će biti moja situacija, da li ću otići u Crvenu zvezdu, gde bih mogao više da igram i nastavim nakon Olimpijskih igara, gde sam imao 20-30 minuta po utakmici. Kao mlad igrač, za mene je najvažnije da igram kako bih postao bolji. Imao sam jednu sezonu u Efesu gde nisam igrao, što me je koštalo da se vratim na nivo na kom treba da budem - istakao je Petrušev u razgovoru za ugledni grčki portal "Nova".

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Pre samo nekoliko dana, činilo se da ni sam Petrušev nije bio siguran da li će ostati u Pireju. Međutim, nakon povreda ključnih igrača - Mustafe Fala, Vilijama Gosa, Nikole Milutinova, postalo je jasno da njegov transfer u Crvenu zvezdu neće biti realizovan.

- To je suština - volim Olimpijakos, navijače, grad, sve. Trebalo je da odem, ali sada sam se tu. Nažalost, bilo je mnogo povreda, pa se transfer nije desilo. Razumem, profesionalac sam i moram da stojim iza svojih reči - istakao je bivši igrač kluba sa Malog Kalemegdana.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)