HITAN APEL KK PARTIZAN: "Grobari", ovo morate da znate

Novosti online

15. 10. 2024. u 13:51

Pred utakmicu KK Partizan - Bajern u Evroligi (igra se danas od 20.45), crno-beli su objavili saopštenje namenjeno sopstvenim navijačima.

ХИТАН АПЕЛ КК ПАРТИЗАН: Гробари, ово морате да знате

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanovic

"Novosti" vam ga prenose u celosti, a tiče se vređanja sa tribina:

"Sve što nam je potrebno: Samo ljubav za Partizan - SRCE, RUKE, GLAS!

Motiv koji se nalazi svuda, na opremi, na zvaničnim artiklima, objavama na društvenim mrežama... Srce, ruke i glas su simboli odanosti i posvećenosti crno-belima!


SRCE, RUKE, GLAS... Tri reči, tri simbola ljubavi prema Partizanu! Deo navijačke pesme "Nikad nećeš biti sam", postao je zvanični slogan KK Partizan u sezoni 2024/2025. Velika želja stručnog štaba, crno-belih prvotimaca i čitavog kluba, prenesena je u tri reči kojima se promoviše ono osnovno što pokreće svakog Partizanovca, a to je ljubav prema crno-belima.

Simboli ljubavi prema Partizanu, sada su svuda oko nas. Na zvaničnoj klupskoj opremi, u zvaničnoj prodavnici, na banerima u dvorani, na društvenim mrežama... svuda gde je moguće promovisati ono osnovno što nas spaja.

Danas, pred crno-belima je prva utakmica na domaćem terenu u Evroligi. Ovaj meč sa nestrpljenjem iščekuje čitava košarkaška Evropa koja se uželela toliko puta opisane atmosfere iz crno-bele Beogradske arene. I danas, kao i u svakom meču od početka sezone, želja prvotimaca i članova stručnog štaba je da se protivniku ukaže poštovanje, a sva energija sa tribina usmeri isključivo na podršku timu. Vređanje sa tribina bilo koje vrste ili ubacivanje predmeta u teren, na prvom mestu nanose štetu Partizanu i ta činjenica neka bude na pameti svakoga ko crno-belima želi dobro. 

Neka još jednom slika i ton sa utakmica Partizana budu ponos našeg grada, naše zemlje i ponos Evrolige.

Navijači, neka vas ponovo vode vaše srce, vaše ruke i vaš glas - simboli odanosti i posvećenosti crno-belima! Ničemu drugom nema mesta u našoj dvorani! Samo je ljubav prema Partizanu jača od svega!", ističu crno-beli.

Oni su i objavili da je Arena rasprodata za meč sa minhenskim klubom, kome su "dobrodošlicu u crno-beli grad" - uputili na nemačkom jeziku:

Sve o Partizanu, košarci, ali i sportu generalno, pratite na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GLOBALNI IZAZOVI: Prirodne katastrofe ne poznaju granice