ZA NOVE MEDALJE: Svetislav Pešić dobio sjajan poklon prilikom potpisivanja ugovora (FOTO)

Novosti online

20. 10. 2024. u 14:25

Selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić produžio je ugovor do 2025. uz mogućnost daljeg nastavka saradnje, a tom prilikom potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Filip Sunturlić uručio mu je simboličan poklon.

ЗА НОВЕ МЕДАЉЕ: Светислав Пешић добио сјајан поклон приликом потписивања уговора (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Sunturlić se obratio medijima i selektoru i tom prilikom popularnom Kariju poklonio marker i tablu, kao simbol budućih pobeda i rezultata.

FOTO: M. Vukadinović/Selektor Pešić dobio na poklon tablu i marker

 - Svi koji budemo radili, daćemo svoj maksimum, da oni (igrači i Pešić, prim. aut.) mogu da rade i stvaraju rezultate. Do njih da bi se stiglo, treba da idemo dan po dan, da prenesemo strast prema košarci na parket. Kao što je bilo lepo sa medaljom u Parizu, da se osećamo tako i dalje. Igrači i trener su oni koji nas danas čine srećnim. Nadam se lepim stvarima u budućnosti. Kada se igrači dovode, potpisuju se dresovi, a njemu, Kariju ćemo pokloniti tablu i marker - istakao je Sunturlić.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Reprezentaciju Srbije očekuju dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Danske 21. novembra u Kopenhagenu i tri dana kasnije u Beogrdau.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOBRO JE ŽENE, SMIRITE SE! Jelena Đoković zavodi red!