CRNOGORCI, SRAM VAS BILO! Oglasio se Nemanja Nedović posle uvreda u Podgorici i supruga zbog koje je sve počelo

Novosti online

22. 10. 2024. u 07:47

Skandalozno ponašanje domaćih navijača obeležilo je derbi 5. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde u krcatoj "Morači".

ЦРНОГОРЦИ, СРАМ ВАС БИЛО! Огласио се Немања Недовић после увреда у Подгорици и супруга због које је све почело

Foto: Printskrin

Zvezda je posle velike drame savladala Budućnost s rezultatom 75:73, a sudije su čak tri puta prekidale meč zbog nedopustivih ispada navijača Budućnosti.

Sjajan derbi pao je u drugi plan zbog sramnih povika i prekida, a na meti popularnih "varvara" bio je srpski košarkaš Nemanja Nedović, tačnije njegova supruga Mina.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Nakon jednog nesportskog faula koji je napravio na meču, Nemanja se našao na žestokom udaru publike. Domaći navijači vređali su suprugu srpskog košarkaša i ubacivali tvrde predmete na teren, pa su sudije u poslednjoj deonici odlučile da povuku ekipe sa parketa dok se ne isprazni deo tribina.

Dok su igrači Zvezde išli ka tunelu, pojedini navijači Budućnosti stajali su u neposrednoj blizini i vređali Nedovića, a on im očito nije ostao dužan.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Posle svega što se dogodilo srpski košarkaš se oglasio na društvenim mrežama. Prvo je objavio zajedničku fotografiju sa suprugom i sa ćerkom.

Odmah posle toga je na Instagramu postavio i jedan kratak snimak, odnosno citat popularnog repera Drejka. "Vama ostalima, onima koji ne veruju, koji su neuspešni, koji brišu tvitove, vi me činite ljutim. Pogledajte me u oči, želite da uradite nešto? Tako sam i mislio", izgovara Drejk na tom snimku.

Foto: Printskrin

 

I supruga Nemanje Nedovića Mina javila se putem svog Instagram profila objavivši samo jednu fotografiju. Na fotografiji je bio prikazan samo rezultat utakmice, a uz nju je napisala jednu rečenicu koja je izazvala pažnju javnosti.

- Neda dirigent - napisala je Mina, aludirajući na Nemanjin gest kada je simulirao dirigenta dok su navijači vređali nju.

Foto: Printskrin

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

HAMAD MEĐEDOVIĆ KAO BRZI VOZ: Počistio protivnika za 46 minuta