ŠTA SE DEŠAVA SA BOGDANOM BOGDANOVIĆEM? Kapiten reprezentacije Srbije rezerva na startu sezone, a sad ga nema ni u ekipi

Novosti online

28. 10. 2024. u 08:41

Košarkaši Atlante tokom prethodne noći doživeli su prvi neuspeh u ovosezonskoj NBA ligi.

ШТА СЕ ДЕШАВА СА БОГДАНОМ БОГДАНОВИЋЕМ? Капитен репрезентације Србије резерва на старту сезоне, а сад га нема ни у екипи

Tanjug/AP

Ekipa srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića poražena je od Oklahome s rezultatom 104:128 (27:23, 31:34, 28:32, 18:39), a jedna stvar posebno upada u oči. Kapiten srpske reprezentacija započeo je sezonu u Atlanti sa klupe, a potom nije dobio ni minut igre u naredna dva meča.

Mnogi su bili iznenađeni ovakvim razvojem događaja, ali razlog za ovo leži u problemu sa zadnjom ložom desne noge, najverovatnije kao posledica napornog leta i kratkih priprema sa Atlantom. Iako je ova pauza bila neophodna, očekuje se da će se Bogdanović uskoro vratiti na parket, nadamo se već tokom ove nedelje.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Košarkaši Los Anđeles klipersa pobedili su noćas na gostujućem terenu u San Francisku Golden Stejt sa 112:104 (34:34, 25:20, 27:25, 26:25), i time ostvarili svoju drugu uzastopnu pobedu u NBA ligi.

Najefikasniji u ekipi Los Anđeles klipersa bili su Ivica Zubac sa 23 poena, uz 18 skokova i šest asistencija, Džejms Harden sa 23 poena, uz 11 asistencija i sedam skokova, i Norman Pauel sa 20 poena. Kavaj Lenard je propustio svoju treću uzastopnu utakmicu zbog povrede.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

U ekipi Golden Stejta najefikasniji su bili Endru Vigins sa 29 poena, Stef Kari sa 18 poena, uz šest asistencija, i Džonatan Kuminga sa 12 poena, uz pet skokova. Los Anđeles klipersi i Golden Stejt imaju po dve pobede i tri poraza. Los Anđeles klipersi će u narednoj utakmici u Inglvudu dočekati Portland, dok će Golden Stejt dočekati Nju Orleans.

Filadelfija je na gostujućem terenu u Indijanapolisu posle produžetaka pobedila Indijanu 118:114 (28:23, 24:35, 27:20, 26:27, 13:9). Najefikasniji u ekipi Filadelfije bili su Tajris Meksi sa 45 poena, Kejleb Martin sa 17 poena, uz 12 skokova, i Erik Gordon sa 15 poena, dok je Endru Dramond zabeležio devet poena i 17 skokova. Džoel Embid i Pol Džordž propustili su svoju treću utakmicu ove sezone zbog povreda.

U ekipi Indijane najefikasniji su bili Tajris Haliburton sa 22 poena, Paskal Sijakam sa 17 poena, uz šest asistencija, i Obi Topin sa 15 poena. Filadelfija i Indijana imaju po pobedu i dva poraza.

BONUS VIDEO SPEKTAKULARNA KOREOGRAFIJA: Delije obojile Arenu u crveno-belo

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOKIĆ I REČI KOJE ODZVANJAJU AMERIKOM: Zbog ovoga je najbolji košarkaš današnjice (VIDEO)