"ISKRENO ŽALIMO!" KK Crvena zvezda: Na ovu situaciju nismo mogli da utičemo...

Novosti online

28. 10. 2024. u 16:22

Najnovije vesti iz KK Crvena zvezda su prilično važne za navijače srpskog i regionalnog prvaka.

ИСКРЕНО ЖАЛИМО! КК Црвена звезда: На ову ситуацију нисмо могли да утичемо...

FOTO: Tanjug/FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ/ bs

"Novosti" vam saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana prenosi u celosti:

"KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je naredne tri utakmice u kalendaru kao domaćin prinuđen da igra u hali Aleksandar Nikolić.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Naš tim biće domaćin ekipama Panatianikosa (01.11.2024) i Albe (07.11.2024) u mečevima 7. i 8. kola Evrolige, kao i u 7. kolu ABA lige protiv Cedevita Olimpije (04.11.2024).

Kao klub još jednom želimo da se zahvalimo svim Zvezdašima koji su kupili sezonske karte našeg kluba i to u velikom broju – koji premašuje kapacitet dvorane u kojoj ćemo organizovati naredne utakmice.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Klub će zbog toga organizovati specijalno za ovu priliku onlajn nalog (platformu) na kojoj će svi vlasnici sezonskih karata moći da se prijave, izjasne i evidentiraju da li dolaze na utakmicu protiv Panatinaikosa.

Svima koji iz nekog razloga neće biti u mogućnosti da dođu u petak u Halu Aleksandar Nikolić, sezonske karte će biti privremeno 'ugašene' za tu utakmicu – kako bi svi ostali imali makar i najmanji komfor za meč koji nas očekuje.

Iskreno žalimo zbog situacije u kojoj smo se našli, na koju kao klub nismo mogli da utičemo. Zbog svega navedenog – neće biti prodaje dnevnih karata za utakmicu u petak.

Klub će se oglasiti još jednim saopštenjem oko svih detalja i instrukcija oko ulaska u dvoranu u petak, ali i oko detalja, prijave i evidentiranja svih onih koji neće doći u petak u dvoranu", navode crveno-beli.

Bonus video: Iza kulisa - detalj iz svlačionice košarkaša Srbije posle osvajanja bronze na Olimpijskim igrama u Parizu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NESTVARNI NIKOLA JOKIĆ: Denver i Klipersi odigrali meč za infarkt, a o igri Srbina će se pričati (VIDEO)