SKANDAL EVROLIGAŠKOG TIMA: Centar Albe udario antidoping kontrolora

Novosti online

28. 10. 2024. u 21:08

Krajnje nesvakidašnja situacija desila se u Nemačkoj, gde je centar berlinske Albe Kalifa Kumađe dobio suspenziju na tri utakmice zbog udaranja antidoping kontrolora.

СКАНДАЛ ЕВРОЛИГАШКОГ ТИМА: Центар Албе ударио антидопинг контролора

Foto: Profimedia

Situacija se odigrala u meču Kupa Nemačke između Albe i Krailšems Mernilsa, koju je evroligaški tim dobio sa pola koša razlike – 75:74.

Tokom tog susreta 221 centimetar visoki Kumađe je optužen da je udario antidoping kontrolora, ali u krajnje bizarnoj situaciji.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Direktor Albe Marko Baldi, je objasnio ovu situaciju nemačkim medijima.

Čovek je imao akreditaciju sa Krailšems logom oko vrata. Nismo ni znali ko je on. On je pokušao da se probije u krug igrača tokom govora našeg trenera na tajm-autu, čak i gurao neke igrače u stranu. Morate to da zamislite. Naši igrači su ga izgurali izvan kruga. Kontrolor zatim ponovo oko kruga, želi da se vrati. Jedan igrač ga gura da ga udalji, a onda mu je Kalifa pokazao pokretom da ode odatle. Zatim ga je udario po potiljku - rekao je Baldi.

Incident se dogodio zbog novog pravila koji dozvoljavaju antidoping kontrolorima da prijave koji igrači će biti testirani posle utakmice.

BONUS VIDEO JAGO JASAN: Evo zbog čega smo izgubili meč od Barse

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Cedevita podržava klinCE kreativCE: Deca iz SOS Dečjeg sela Srbija osvojili javnost umetničkim delima u sklopu kampanje Budi TU. Budi CE.