ARMANI JE DOMINIRAO U PRELAZNOM ROKU: Transferi Milutinova i Kalinića u "Top 10" ovog leta

Tanjug

30. 07. 2020. u 15:25

PRELAZAK srpskog košarkaša Nikole Milutinova iz Olimpijakosa u CSKA, kao i prelazak Nikole Kalinića u Valensiju iz Fenerbahčea, košarkaški portal Jurohups svrstao je među 10 najvećih transfera ovog leta u Evroligi.

АРМАНИ ЈЕ ДОМИНИРАО У ПРЕЛАЗНОМ РОКУ: Трансфери Милутинова и Kалинића у Топ 10 овог лета

Nikola Milutinov foto: N.Paraušić

Milutinov je posle pet sezona napustio Grčku i sa moskovskim CSKA je potpisao trogodišnji ugovor, a Jurohups je ovaj transfer rangirao kao četvrti na listi, dok je odlazak Kalinića iz Turske u Španiju posle pet sezona zauzeo deveto mesto.

Na vrhu liste transfera koju je napravio Jurohups nalazi se Tornike Šengelija, koji je posle šest godina i osvojene titule u španskom prevenstvu napustio Baskoniju i potpisao ugovor sa CSKA.

Na drugoj poziciji je transfer Nika Kalatesa iz Panatinaikosa u Barselonu, sledi ga Kostas Slukas, koji je iz Fenerbahče otišao u Grčku i pojačao Olimpijakos.

U top 5 je i Malkom Dilejni, koji je posle Barselone odlučio da karijeru nastavi u Armaniju iz Milana.

Na listi je i transfer Derika Vilijamsa iz Fenerbahčea u Valensiju, kao i prelazak njegovog bivšeg saigrača Luiđija Datomea u Armani.

Osmi najveći transfer u dosadasnjem prelazom roku je potpis Kajla Hajnsa za Armani, koji je nakon sedam godina napustio CSKA, a listu je kompletirao i dolazak Grega Monroa u Himki iz Bajerna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima