ŠĆEPANOVIĆ POSLE PORAZA: Moji igrači nisu radili stvari koje se uče u školi, moramo da krenemo ispočetka

Novosti online

01. 10. 2020. u 10:01

KOŠARKAŠI Partizana poraženi su od Huventuda na startu Evrokupa sa 85:82, a viđenje utakmice izneo je trener crno-belih Vlado Šćepanović.

ШЋЕПАНОВИЋ ПОСЛЕ ПОРАЗА: Моји играчи нису радили ствари које се уче у школи, морамо да кренемо испочетка

Foto: N. Paraušić

Imao je tim iz Humske tokom meča prednost i od 15 razlike, ali pad u četvrtoj četvrtini je iskoristio sastav iz Badalone i upisao prvi ovosezonski trijumf u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju.

- Ovakve utakmice se dese. Promašili smo sve otvorene šuteve u četvrtoj četvrtini. Kada smo vodili 10 razlike promašili smo tri otvorena šuta. Umesto da bude razlika veća od 15 poena, imali smo problem. Čestitam Huventudu - rekao je Šćepanović.

Strateg Partizana je istakao da su igrači u ključnim momentima utakmice propušatali da rade osnovne stvari.

- Ante Tomić je veliki igrač, ali je defanzivno neko koga bi trebalo da 'napadneš'.U trećoj četvrtini su počeli da igraju sa niskom petorkom, da šire teren i da šutiraju, ali više od toga napravili su razliku svojom agresivnošću. Počeli su da igraju veoma agresivno, mi smo imali četiri-pet izgubljenih lopti i vratili su se. Još u školi učimo da ako igraš protiv agresivnog tima moraš da budeš u kontaktu, da budeš "otvoren" i da napadneš dobrim blokovima. Moji igrači nisu to uradili. Moramo da krenemo ispočetka i da svakodnevno učimo osnovne stvari - zaključio je Šćepanović.

Partizan u subotu u prvom kolu ABA lige dočekuje čačanski Borac, dok će u drugoj rundi Evrokupa biti domaćin Veneciji.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima