SVI NEGATIVNI U CEDEVITA OLIMPIJI; Blažič: Pustite nas da treniramo

Tanjug

09. 10. 2020. u 16:04

KOŠARKAŠKI klub Cedevita Olimpija saopštio je danas da su negativni nalazi svih igrača koji su u četvrtak testirani na korona virus.

СВИ НЕГАТИВНИ У ЦЕДЕВИТА ОЛИМПИЈИ; Блажич: Пустите нас да тренирамо

Foto: ABA liga

Bio je to treći test u poslednjih šest dana, a članovi ekipe koji su imali negativan nalaz u ponedeljak, ponovo su dobili iste rezultate.


Kako se navodi na sajtu kluba, testiranje je obavila cela ekipa, izuzev igrača za kog je prošle nedelje nakon meča sa ekipom Krke u prvom kolu ABA ligi utvrđeno da je zaražen korona virusom.

Na zahtev zdravstvenih vlasti Slovenije ceo tim je smešten u desetodnevni karantin i ne može da trenira, a iz tog razloga košarkaši Cedevita Olimpije nisu mogli da odigraju meč drugog kola Evrokupa protiv Burse.

Taj susret Disciplinski sudija Evroliga registrovao je službenim rezultatom 20:0 za turski tim, dok je utakmica ABA lige između Primorske i Cedevita Olimpije koja je trebalo da se igra ovog vikenda odložena za 21. oktobar.

Direktor kluba Davor Užbinec pre tri dana apelovao je na nadležne u Sloveniji da treba da promene propise i ograničenja i dozvole svim slovenačkim sportskim timovima da u slučaju pozitivnog nalaza u timu pošalju sportistu u karantin, a da svi ostali igrači, nakon negativnog testa, mogu da nastave sa trenažnim procesom.

Tim povodom danas se na Tviteru oglasio i košarkaš Cedevita Olimpije Jaka Blažić.

- Pustite nas da treniramo. Dozvolite nam da igramo", napisao je Blažič.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu