ROČESTI O POVRATKU U ZVEZDU: Znam sve ovde, krajnji cilj je najvažniji

Tanjug

12. 10. 2020. u 17:01

AMERIČKI košarkaš Tejlor Ročesti vratio se u Crvenu zvezdu, a nakon lekarskih pregleda i testova danas je zvanično potpisao ugovor na dva meseca, sa opcijom produžetka do kraja sezone.

РОЧЕСТИ О ПОВРАТКУ У ЗВЕЗДУ: Знам све овде, крајњи циљ је најважнији

Foto: M.Vukadinović

Ročesti je već odradio prvi trening sa crveno-belima u dvorani "Aleksandar Nikolić", mestu koje mu je dobro poznato i na kome je sa Zvezdom osvojio titulu prvaka države.


- Srećan sam jako što sam ponovo ovde, zbog igrača, trenera i stručnog štaba, uprave kluba i na prvom mestu navijača. Očekivanja su da se žestoko borim na svakoj utakmici i da na bilo koji način pomognem ovom timu da dolazi do pobeda", rekao je iskusni plejmejker za klupski sajt.

Ročesti dolazi na poznat teren u svakom smislu, igrao je za Crvenu zvezdu, zna pritisak i očekivanja, a radio je i sa trenerom Sašom Obradovićem u Lokomotivi iz Krasnodara.

- Najvažnija stvar je da znam sve ovde i sve razumem. A to je na prvom mestu naporan rad svaki dan. Nije važno protiv koga igramo, kakva je situacija, da li dobijamo ili gubimo utakmicu. Krajnji cilj je da verujemo i imamo poverenje u proces i krajnji cilj. A oni se ne dešavaju preko noći, već moramo da budemo dobri u tome što radimo svakodnevno", poručio je Ročesti.

Za razliku od prvog mandata u Crvenoj zvezdi kada je nosio dres sa brojem 22 Ročesti će ovog puta na dresu imati "nulu".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu