ZVEZDA SPREMNA ZA ŽALGIRIS: Dolazi nam jak i organizovan protivnik

Tanjug

13. 10. 2020. u 11:08

KOŠARKAŠI Crvene zvezde večeras od 19 sati dočekuju u hali "Aleksandar Nikolić" litvanski Žalgiris u trećem kolu Evrolige.

ЗВЕЗДА СПРЕМНА ЗА ЖАЛГИРИС: Долази нам јак и организован противник

FOTO: KK Cibona/Željko Baksaj

Izabranici Saše Obradovića duplo kolo u najjačem evropskom klupskom takmičenju počinju u Beogradu, a u četvrtak čeka meč na gostovanju protiv francuskog Asvela.

Zvezda u dosadašnjem delu ima pobedu i poraz, dok je Žalgiris vezao dva trijumfa na startu takmičenja.

Trener Saša Obradović istakao je da zna odakle njegovom timu preti glavna opasnost.

"Dolazi nam jedna vrlo jaka, organizovana i dobro trenirana ekipa, koja ima glavu i rep. Znamo odakle nam preti glavna opasnost, ona dolazi kroz plejmejkere, tu su i dalje Vokap, Lejavičijus, Grigonis kao najbolji šuter. U Lovernju imaju dobar balans te spoljne i unutrašnje igre. S obzirom na naš dobar niz na početku, imamo razloga da se nadamo da ćemo odigrati još jednu dobru utakmicu i da dođemo do pobede” rekao je Obradović.

Krilni centar Marko Jagodić Kuridža rekao je da u Beograd dolazi dobra ekipa sa velikim samopouzdanjem.

"Sa druge strane, mi smo dobro odigrali nekoliko poslednjih utakmica. Raspored jeste težak, ali kako je nama tako je i ostalima, nemamo šta da se žalimo. Spremamo se za Žalgiris, nemamo mnogo vremena, ali najvažnije je da mi izađemo i budemo pravi, sa dobrom energijom i pametnim odlukama možemo da dođemo do pobede. Imaju dosta dobrih igrača koji imaju evroligaškog iskustva, ne samo Vokap i Lovernj. Dobar tim zaista, a na nama je da uradimo šta je do nas kako bi došli do bodova”, rekao je Kuridža.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu