MIJOVIĆ PRED ZVEZDU: Crveno-beli imaju ozbiljan kvalitet, očekujem dobar meč

Novosti online

05. 12. 2020. u 17:38

TRENER košarkaša Budućnosti Petar Mijović rekao je pred meč protiv Crvene zvezde, da beogradski klub ima ozbiljan kvalitet, ali je istakao i da je njegova ekipa pokazala da s pravom pretenduje na sam vrh.

МИЈОВИЋ ПРЕД ЗВЕЗДУ: Црвено-бели имају озбиљан квалитет, очекујем добар меч

FOTO: N. Paraušić

- Igramo u Beogradu u momentu koji je jako specifičan za nas, posle svih dešavanja oko korona virusa i sedam-osam dana bez zajedničkog treninga zbog reprezentativnih obaveza. Izgubili smo dosta vremena, u kojem je trebalo da budemo duže zajedno. Ipak, u mini ciklusu od tri dana napravili smo dobar posao pred dva važan meča za nas - rekao je Mijović.

Imao je strateg Podgoričana reči hvale za sutrašnjeg rivala.

- Otvorili su dominantno sezonu u ABA ligi sa ubedljivim pobedama. Imaju ozbiljan kvalitet. Mi smo takođe pokazali da s pravom pretendujemo na sam vrh. U meč ulazimo sa respektom prema rivalu, ali i kvalitetu koji mi imamo. Očekujem dobar i intenzivan meč, taktički sa obe strane - zaključio je 38-godišnji stručnjak.

Košarkaš Budućnosti Nikola Ivanović slaže se sa Mijovićem rekao je da očekuje težak meč u Beogradu.

- Želimo pre svega da ovaj niz teškog rasporeda mečeva počnemo što boljom igrom protiv Crvene zvezde. Zvezda igra u proteklih nekoliko godina najkvalitetniju košarku i biće mnogo naporan meč za nas. Za takav se i pripremamo - naveo je plejmejker Budućnosti.

Utakmica između jedine dve neporažene ekipe u novoj sezoni regionalnog takmičenja (Budućnost odigrala tri utakmice manje zbog slučajeva korona virusa u svom timu) igra se sutra u hali "Aleksandar Nikolić" od 18.00.

Podsetimo, učinak Zvezde je 8-0, a ekipe iz glavnog grada Crne Gore 5-0.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DENVER NAGETSI DOLAZE U SRBIJU? Oglasio se komesar NBA lige, ali i Nikola Jokić