KRSTIĆ MENJA RAKOČEVIĆA: Legendarni kapiten Srbije potpredsednik KSS-a

Novosti online

10. 12. 2020. u 16:43

NAKON što je nekadašnji reprezetativac Igor Rakočević napustio mesto potpredsednika Košarkaškog saveza Srbije, njegov naslednik biće Nenad Krstić, prenosi Mondo.

КРСТИЋ МЕЊА РАКОЧЕВИЋА: Легендарни капитен Србије потпредседник КСС-а

FOTO: EPA

Krstić je kao kapiten Srbiju predvodio do srebra na Evropskom prvenstvu 2009.godine, a takođe je i pet godina kasnije na Svetskom prvenstvu sa nacionalnim timom obezbedio vicešampionsku titulu.

Bivši centar Partizana iza sebe ima sjajnu karijeru, koju je krunisao i partijama u NBA. Igrao je za Nju Džersi Netse, Oklahomu Siti, Boston Seltikse, a u Evropi je rezultate beležio u dresovima CSKA iz Moskve i Anadolu Efesa.

Košarkaški savez Srbije sednicu je zakazao za 14. decembar kada će  biti odabran i novi predsednik.

Krstić će raditi sa mlađim selekcijama "orlova", dok seniore u februaru očekuju nove borbe u kojima će pokušati da izbore plasman na Eurobasket. U Gruziji će košarkaši Srbije odmeriti snage sa domaćinom i sa selekcijom Švajcarske.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici