BRUTALNA PARTIJA MAJKA DŽEJMSA: Plej CSKA ostvario indeks 51, skok mu nedostajao za tripl-dabl

Č. V.

11. 12. 2020. u 20:24

NESTVARNU utakmicu odigrao je Majk Džejms. Plejmejker CSKA Moskve je u pobedi svog tima nad Himkijem 96:87 ostvario indeks korisnosti 51.

БРУТАЛНА ПАРТИЈА МАЈКА ЏЕЈМСА: Плеј ЦСКА остварио индекс 51, скок му недостајао за трипл-дабл

Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Dugo će se pričati o brutalnoj partiji Amerikanca. Meč je okončao sa čak 36 poena, 10 asistencija i devet skokova, kao što se da videti falila mu je jedna uhvaćena lopta da zabeleži tripl-dabl.

Kada je Džejms raspoložen onda protivnik nema nikakvu šansu da pobedi. Himki je nažalost po njih bio tim koji se namerio na CSKA u trenutku kada je sjajni plejmejker na nestvarnom nivou.

"Armejci" su zasluženo slavili i nastavili sa dobrim igrama u poslednje vreme, dok je tim iz Podmoskovlja u velikim problemima i plej-of za tu ekipu za sada deluje kao nemoguća misija.

Osim Džejmsa odličnu utakmicu kod gostiju odigrao je Nikola Milutinov koji je zabeležio dabl-dabl učinak od po 11 poena i skokova. Na drugoj strani najbolji je bio Aleksej Šved sa 26 poena, dok je Jonas Jerebko dodao 16.

CSKA sada ima učinak 10-3, a skor Himkija je 2-11.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici