KOLOM DEBITUJE PROTIV BIVŠEG KLUBA: Španac definitivno u Zvezdi

Novosti online

14. 12. 2020. u 18:39

ONO što se danima šuškalo danas je definitivno potvrđeno - Kino Kolom potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja sezone, potvrdio je sajt Eurohups.

КОЛОМ ДЕБИТУЈЕ ПРОТИВ БИВШЕГ КЛУБА: Шпанац дефинитивно у Звезди

Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Kolom vatreno krštenje u crveno-belom dresu imati u evroligaškom meču protiv svog bivšeg kluba Valensije, koji je na programu u subotu, 18. decembra.

Španac će na poziciji plejmejkera zameniti odlazećeg Amerikanca Tejlora Ročestija. U prethodnoj sezoni, Kolom je za Slepe miševe prosečno beležio 6,9 poena uz 3,5 asistencija po susretu.

Tokom karijere, osim Valensije, Kino Kolom je igrao za: turski Bahčešehir, ruski Uniks, kao i španske Bilbao, Estudijantes, Fuenlabradu i Saragosu, a sa "Crvenom furijom" je prošlog leta osvojio zlato na Mundobasketu u Kini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu