RADONJIĆ ANALIZIRAO MEČ SA BARSELONOM: Trener Zvezde otkrio razloge poraza, dotakao se Lojda i Noka

Novosti online

22. 01. 2021. u 21:52

KOŠARKAŠI Crvene zvezde poraženi su od Barselone u Beogradu sa 72:60 u 21. kolu Evrolige. Utiske posle utakmice izneo je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

РАДОЊИЋ АНАЛИЗИРАО МЕЧ СА БАРСЕЛОНОМ: Тренер Звезде открио разлоге пораза, дотакао се Лојда и Нока

Foto: EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

On smatra da je veliki broj promašenih slobodnih bacanja i broj skokova koji je bio na strani Katalonaca bio presudan za ishod susreta.

- Od samog starta sezone je jasno da je Barselona jedan od favortita za osvajanje Evrolige. I večeras su pokazali da se radi o ekipi sa ogromnim kvalitetom. Mi smo se borili koliko smo mogli, bilo je dobrih ali i losih momenta. Previše promašenih slobodnih bacanja i ogroman razlika u skokovima protiv ovakve ekipe ne može da donese dobar rezultat - rekao je Radonjić.

Potom se stretag Zvezde osvrnuo na zgusnut raspored.

- Svi imaju problema, naš raspored je zaista težak, ali jednostavno moramo da se pripremamo u hodu. Okrećemo se Mornaru, gostujemo u Baru za dva dana (nedelja 19.00). Mornar je apsolutno zasluženo na prvoj poziciji u ABA ligi. Trenutno razmišljamo samo o tom duelu, a zatim se okrećemo gostovanju Efesu.

Džordan Lojd se vratio posle više od mesec dana, dok Lendri Noko polako hvata ritam.

- Kratko je vreme da se da neki sud o njihovim igrama. Očekujem u narednom periodu dobre partije od pomenutog tandema koje će pomoći ekipi u ostvarivanju što boljih rezultata i zacrtanih ciljeva - istakao je Dejan Radonjić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu