PODRŠKA ZA "ŽUĆKOVU LEVICU" U "SPENS-U": Gradonačelnik Novog Sada čestitao košarkašima Vojvodine

S.B.

28. 01. 2021. u 18:11

KOŠARKAŠI Vojvodine su osvajanjem pobedničkog pehara drugog stepena Kupa KSS, upriličili sjajnu uvertiru za završni turnir Kupa Radivoja Koraća, koji će biti održan 11. do 14. februara na njihovom parketu u Novom Sadu.

ПОДРШКА ЗА  ЖУЋКОВУ ЛЕВИЦУ У СПЕНС-У: Градоначелник Новог Сада честитао кошаркашима Војводине

FOTO: N. Paraušić

Oni su u sredu uveče u Kragujevcu nadigrali domaći Radnički 103:72 (19:12, 32:25, 28: 13, 24:22) i tako pripremili teren u "Spens-u", gde će se odmeravati za trofej "Žućkove levice".     

Na završnom turniru, pored Novosađana i Kragujevčana, kao finalista drugog stepena Kupa KSS, učestvovaće Partizan, Crvena zvezda, FMP, Mega i Borac, članovi ABA lige, i zemunska Mladost, prvoplasirana na kraju prvog dela takmičenja u KLS.

Upravi i košarkašima kluba sa "Spens-a", tim povodom se obratio i na uspehu čestitao Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada.

- Košarkaši Vojvodine su nas obradovali novom pobedom, a mi se ponosimo njihovim timskim duhom i posvećenošću kojima su nanizali na ogrlicu uspeha još jedan biser. Još je veća radost pobediti u tako spektakularnoj završnici koju su nam priredili na parketu u finalom nadmetanju. Ostvarili su ubedljivu pobedu kojom su zasluženo prigrabili pehar juče u Kragujevcu, a taj vredni trofej koji je osvojila novosadska Vojvodina služi na ponos svim Novosađanima koji će uvek bodriti svoje košarkaše. Nadam se da će se ovaj uzlazni trend rezultata nastaviti i u narednom periodu, želim im svaku sreću - poručio je gradonačelnik Vučević.

Utakmice četvrtfinača Kupa Radivoja Koraća su na programu u četvrtak 11. februara, petak je slobodan dan, polufinala su u subotu 13. februara, a meč za trofej je u nedelju 14. februara.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?