PAŠUTIN - PARTIZAN ZASLUŽIO POBEDU! Filipovski: Ova sezona je kao turbulencija, igrači pokazali da mogu, verovao sam u njih!

A. Ilić

03. 02. 2021. u 22:41

KOŠARKAŠI Partizana savladali su Lokomotivu 71:69 u 4. kolu Top 16 faze Evrokupa.

ПАШУТИН - ПАРТИЗАН ЗАСЛУЖИО ПОБЕДУ! Филиповски: Ова сезона је као турбуленција, играчи показали да могу, веровао сам у њих!

FOTO: KK Budućnost/ABA liga

Trener Domaćina bio je zadovoljan. 

"Bila je teška sezona. Izgubili smo mnogo utakmica. Sada smo gospodari igranja teških utakmica. Imali smo veliki zaostatak. Probudili smo se u drugom poluvremenu. Igrali sa mentalnom stabilnošću i hrabrošću. Primili smo samo 21 poen u drugom poluvremenu. Srećan sam zbog igrača koji se trude. U drugom poluvremenu ostavili smo srce na terenu", počeo je Saša Filipovski. 

Poručio je strateg crno-belih da je verovao u svoje igrače i da večerašnja partija pokazuje da mogu da pobede. 

"Dugo vremena pričam igračima da mogu. Dobili smo Kazanj, Huventud, igrali smo sa Zvezdom na jedan poen. Samu završnicu izgubili smo sa Mornarom i Budućnosti. Momci znaju da mogu. Nadam se da će im ovo dati još jači podsticaj i da će imati više samopouzdanja i da ćemo igrati još hrabrije. Voleo bih da igramo hrabro i da imamo manje izgubnjenih lopti, to se nekada ne poklopi. Ova sezona je kao avion sa turbulencijom. Promena igrača, trenera, nadam se da ćemo uspeti da se smirimo i počnemo da verujemo u sebe". 

Pohvalu je dobio jedan igrač, a kritiku drugi. 

"Sa promenom Mike na poziciji pet, dobili smo bolju odbranu na piku. Dosta nam je tu pomogao. Igrali smo sa tri pleja kao i Lokomotiva. Hvala Bogu uspeli smo da trijumfujemo. Mozli je u poslednje vreme u slaboj formi. Kada sam video da mu ne ide. Miki sam rekao da se zagreje. Za nekoga je to očajnički potez, za mene je potez nade". 

Imali su crno-beli veliki zaostatak, a na kraju su uspeli da slave. Trener gostiju Evgenij Pašutin nakon meča rekao je da je Partizan zasluženo slavio. 

"Na kraju četvrte četvrtine promašili smo nekoliko šuteva i napravili neke greške. Borili smo se, ali u presudnim trenucima nedostajala nam je koncentracija. Partizan je zaslužio pobedu. Analiziraćemo meč i pokušati da naredni odigramo bolje", rekao je Evgenij Pašutin. 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima