JOKIĆ SRUŠIO LEBRONA I LEJKERSE! Nikola odveo Denver do pobede nad Lejkersima, zacementirao kandidaturu za MVP titulu

Novosti online

15. 02. 2021. u 07:50

Košarkaši Denvera pobedili su rano jutros na svom terenu ekipu Los Anđeles Lejkersa sa 122:105, uz šesti tripl-dabl Nikole Jokića u sezoni.

ЈОКИЋ СРУШИО ЛЕБРОНА И ЛЕЈКЕРСЕ! Никола одвео Денвер до победе над Лејкерсима, зацементирао кандидатуру за МВП титулу

Foto AP

U centru pažnje u reprizi prošlosezonskog finala Zapadne konferencije NBA lige u centru pažnje bio je duel Jokića i Lebrona Džejmsa.

Jokić je meč završio sa 23 poena, 16 skokova i deset asistencija, dok je Džejms upisao 22 poena, deset skokova i devet asistencija, ali je niz pobeda Lejkersa od sedam utakmica završen.

Džamal Marej je u trećoj uzastopnoj pobedi Nagetsa ubacio 25 poena, Zik Nađi je dodao 16, a Fakundo Kampaco poen manje.

U redovima aktuelnih šampiona, Kajl Kuzma je postigao 19, a Entoni Dejvis 15 poena. Dejvis se u finišu prvog poluvremena, u jednom duelu sa Jokićem, povredio, uspeo je da izvede slobodna bacanja, ali se nakon toga nije vraćao na teren.

Lejkersi su drugi na tabeli Zapada sa 21 pobedom i sedam poraza, dok je Denver sedmi sa skorom 15/11.

Košarkaši Portlanda pobedili su u gostima ekipu Dalasa sa 121:118, uprkos još jednoj sjajnoj partiji Luke Dončića.

Dončić je meč završio sa 44 poena, ali to nije bilo dovoljno Dalasu da veže i peti trijumf u nizu. Slovenački košarkaš je imao šansu da svom timu donese produžetak, ali nije pogodio.

Portland je do četvrte uzastopne pobede vodio Demijan Lilard sa 34 poena, a postigao je i odlučujuću trojku u poslednjem minutu meča.

Pored Lilarda, Geri Trent je dodao 17, a Karmelo Entoni i Robert Kovington po 15 poena.

U redovima Dalasa, Kristaps Porzingis je postigao 18 poena. Srpski centar Boban Marjanović nije ulazio u igru.

Košarkaši Memfisa pobedili su Sakramento sa 124:110, predvođeni Jonasom Valančijunasom koji je upisao 25 poena i 13 skokova.

U redovima Kingsa najbolji je bio Dearon Foks sa 23 poena, dok je Nemanja Bjelica za 27 minuta na terenu postigao devet poena, uz četiri skoka i tri asistencije.

Košarkaši Minesote pobedili su u gostima ekipu Toronta sa 116:112 i tako prekinuli niz od četiri uzastopna poraza, Finiks je upisao šesti trijumf u nizu slavivši protiv Orlanda sa 109:90, dok je Oklahoma bila bolja od Milvokija sa 114:109 i pored tripl-dabla Janisa Adetokunba.

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Klivlend sa 128:111, Detroit je slavio protiv Nju Orleansa sa 123:112, San Antonio protiv Šarlota sa 122:110, dok je Vašington bio bolji od Bostona sa 104:91.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?