TUGA DO NEBA: Mladi košarkaš poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći

Novosti online

20. 02. 2021. u 19:59

MLADI košarkaš Kožuva Ivan Penov, kluba iz Severne Makedonije preminuo je u 19. godini, nakon što je stradao u teškoj saobrćajnoj nesreći.

ТУГА ДО НЕБА: Млади кошаркаш погинуо у тешкој саобраћајној несрећи

Ilustracija sport Foto Dephositos

Ivan Penov je igrao za omladinski sastav makedonskog prvoligaša iz Đevđelije, a ove godine je bio registrovan i za nastup u prvom timu.

- Ne verujemo da nas je napustila naša mlada nada, izražavamo duboko saušečće porodici i najbližima. Počivaj u miru Pena - objavio je KK Kožuv na društvenim mrežama, uz fotografiju nastradalog košarkaša.

Policija je izdala saopštenje u kome piše da je u jedan sat iza ponoći na putu Stari Dojran - Novi Dojran vozilo izletelo sa puta i da je na licu mesta poginuo I. P. (19), a da su povređeni vozač I. M. (20) i V. S. (19), iz Đevđelije.

Vo neveruvanje za napuštanjeto na dosegašnata naša mlada nadež, izrazuvame dlaboko sočuvstvo do familijata i najbliskite. Počivaj vo mir Pena! 💔

Posted by KK Kožuv on Subota, 20. februar 2021.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Srbija Danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?