BOLONJSKA PERFEKCIJA: "Srpski" Virtus pobedom nad Cedevitom zadržao maksimalan učinak u Evrokupu

G. K.

03. 03. 2021. u 20:28

VIRTUSOVA kaznena ekspedicija nastavlja nemilosrdno da gazi sve svoje protivnike u Evrokupu.

БОЛОЊСКА ПЕРФЕКЦИЈА: Српски Виртус победом над Цедевитом задржао максималан учинак у Еврокупу

FOTO: Evrokup

U Ljubljani je pobedom nad Cedevita Olimpijom (108:98, posle produžetka), upisan peti trijumf u top 16 fazi, i sa deset iz prvog dela stiglo se do ukupno 15. pobede iz isto toliko utakmica u drugorangiranom klupskom košarkaškom takmičenju.

Slovenačkom timu nije bilo dovoljno ni to što je minut i po do kraja imao prednost od sedam poena razlike. Preokret je načinio bekovski tandem gostiju Teodosić - Belineli, koji je zajedno postigao 30 poena, najvažnije u poslednjih nekoliko sekundi.

Srpski virtuoz Teodosić je pored 14 postignutih poena, podelio i 12 asistencija, dok je Belinelija (16 p.) na listi najefikasnijih u italijanskom timu u dodatnih pet minuta pretekao Kajl Vims sa 25 koševa.

"Zmajčekima" nije pomogao ni impozantan učinak Jake Blažiča, koji je brojao do 29 poena, dok se Edo Murić zaustavio na 18, a Luka Rupnik na 16.

Ekipa iz Bolonje je ovom pobedom učvrstila poziciju broj jedan i plasman u najboljih osam, dok će se Cedevita Olimpija u poslednjem kolu sa podgoričkom Budućnošću boriti za plasman u nokaut-fazu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)