EFES NASTAVLJA DA "MELJE": Micić najbolji na terenu, slavio i Real!

Novosti online

04. 03. 2021. u 20:32

KOŠARKAŠI turskog Efesa su večeras na svom terenu u meču 28. kola Evrolige, deklasirali moskovski CSKA rezultatom 100:70.

ЕФЕС НАСТАВЉА ДА МЕЉЕ: Мицић најбољи на терену, славио и Реал!

FOTO: N. Paraušić

Večerašnji duel sa Moskovljanima trebalo je da bude derbi, ali Efes je veliki deo posla završio već nakon 10 minuta igre koje je dobio sa ubedljivih 31:13. Ta prednost je u drugom kvartalui dodatno uvećana, pa se na poluvreme otišlo rezultatom 55:28 u korist Efesa. 

Ponovo je srpski plejmejker Vasilije Micić bio najefikasniji u Efesu, ovoga puta je upisao 21 poen, uz osam asistencija i šest skokova, a pratili su ga Sanli sa 14 i Singlton sa 12 postignutih poena. Kod Moskovljana jedini dvocifreni bili su Šengelija sa 14 i Vojtman sa 10 poena.

Duel Zenita i Real Madrida, bio je neizvestan, a na kraju su slavili košarkaši Reala. Trijumfovali su rezultatom 75:71, što im je sedamnaesta pobeda od početka sezone.

Najzaslužniji za ovakav epilog bili su Tavares sa 16 poena i devet skokova, kao i Argentinac Gabrijel Dek sa 15 poena. Na drugoj strani Kevin Pangos 14 poena i sedam asistencija, Beron je upisao 12, a Pojtres 11 poena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu